Принципи вибору верхнього жіночого одягу для зими

Через різке зниження температури навколишнього середовища, більшість представниць прекрасної статі намагаються утеплитись, купуючи теплі куртки жіночі. Широкий асортимент дозволяє обрати найбільш вдалий варіант, який підкреслить жіночі принади, а також зможе приховати деякі недоліки фігури.

Різновиди зимового верхнього одягу для жінок

Універсальним різновидом верхнього одягу вважають пуховики, які виготовлені з мембранних тканин, що чудово пропускають вологу назовні, але не дозволяють опадам проникати всередину.

Популярні різновиди жіночого зимового одягу:

  • У якості наповнювача, у класичних пуховиках, використовують натуральне пір'я гуски. Проте такий верхній одяг дорогий, та дещо вимогливий у догляді. У процесі прання потрібно у барабан машини додавати декілька тенісних м'ячів, щоб наповнювач не збивався у грудочки. Найчастіше купують пуховики, я яких в якості наповнювача використовують холлофайбер або штучний пух.
  • Останнім часом досить популярними вважаються парки, які представляють собою куртку, що закриває лінію стегна та має куліску у зоні талії. Це жіночна модель, яка дозволяє підкреслити тонку талію. У парках присутні манжети, які не дозволяють вітру проникати всередину.
  • Пальто можуть виготовлятися з натуральних шерстяних тканин з домішками штучних волокон. Найтеплішими вважають вироби з альпаки, які чудово утримують тепло та майже не потребують додаткових утеплювачів.

Як обрати універсальну куртку для зими?

Варто визначитися з умовами, в яких куртка буде використовуватися. Вибір залежить від регіону та кліматичних умов у ньому. Якщо зими не надто холодні, то можна віддавати перевагу пальто з кашеміру та вовни альпаки. Якщо в середньому температура взимку знижується до мінус -5-10 градусів, то в такому випадку можна купувати пуховики з наповнювачем з холлофайбера. Для холодної зими найкращим вибором стане парка, яка утеплена синтепоном, але додатково має підкладку з натурального хутра.

Універсальні моделі дозволяють у теплу погоду відстібати підкладку з хутром. Це універсальний варіант, який чудово підійде для дощової та вологої погоди, а також для використання у сезон сильних морозів. Для українського міста, яке знаходиться на півдні або в центрі, найкращим вибором стане саме пуховик. Мешканцям західних регіонів варто придивитися до парки, а також виробів з натурального хутра. Наразі не кожна жінка може собі дозволити купувати декілька різновидів верхнього одягу для будь-якої погоди. Саме тому віддають перевагу універсальним моделям, які можуть трансформуватися.