Катання на квадроциклі: активні розваги в Києві

Не знаєте, як оригінально відзначити свято, що наближається, або просто втомилися проводити вихідні на дивані? Перемогти рутину й одноманітність допоможе подарунковий сертифікат на активне проведення часу. Катання на квадроциклах в Києві розвіє нудьгу і не дасть негативним переживанням жодного шансу!

Особливості квадроцикла

Квадроцикл був створений, щоб підкорювати бездоріжжя і непрохідні стежки, і чудово справляється зі своїм завданням. Володіючи потужністю позашляховика, квадрик з легкістю підіймається на круті схили, долає невеликі водойми, пагорби і пересічену місцевість із зарослими стежками. Надійний чотириколісний друг не дасть занудьгувати за будь-якої погоди і в будь-яку пору року!

Оренда квадроцикла - справжній рай для відчайдушних шукачів пригод, які не уявляють життя без яскравих емоцій і драйву. При цьому подарунок-враження можна сміливо назвати універсальним: він щиро захопить навіть того, хто поки що не відкрив у собі любові до екстриму!

Щоб поганяти на квадрику, зовсім необов'язково мати водійські права. Перед стартом учасники заїзду пройдуть інструктаж безпеки і одягнуть захисну екіпіровку, а на маршруті їх супроводжуватиме грамотний інструктор.

Перегони по бездоріжжю в столиці

Подарунок-враження в Києві включає:

  • швидкість і адреналін;
  • дивовижної краси природні пейзажі;
  • чудове повітря соснового лісу;
  • море гострих відчуттів;
  • незабутні спогади і бажання знову сісти за кермо квадроцикла.

Подарунковий сертифікат "Катання на квадроциклах" гарантує багатий на емоції вікенд. Прихопивши з собою близьких і друзів, ви можете насолодитися чудовими ландшафтами київського маршруту і хвацько підкорити бездоріжжя під ревіння потужного мотора. Так яскраво і незабутньо свята ви ще ніколи не відзначали!