Особливості безшовної жіночої білизни

Безшовна білизна - це комфорт та любов з першого вдягання. Зрозуміло, термін “безшовна” білизна умовний, під ним мають на увазі гладкі трусики та бюстгальтери з мінімальною кількістю швів, які залишаються непомітними навіть під одягом, що облягає. Воно має безліч переваг, за які цінительки зручності його обожнюють і часто поповнюють свої колекції новими екземплярами різних фасонів та кольорів.

Плюси безшовної нижньої білизни

Однозначно їх досить багато, інакше воно не було б настільки популярним.

  • Комфорт для чутливої ​​шкіри, адже мінімум швів – мінімум подразнення.
  • Охайність зовнішнього вигляду - така білизна непомітна під будь-яким одягом, чи то вільний стиль, чи фасон, що облягає. При цьому вона чудово підтримує груди і надає сексуальної форми сідницям.
  • Лаконічний дизайн, який завжди у тренді та завжди актуальний у жіночому гардеробі.
  • Тривалий термін служби завдяки використанню сучасних якісних матеріалів та унікальних технологій виробництва.
  • Різноманітність моделей - абсолютно гладкі без натяку на декор сліпи, стрінги та бюстгальтери або зі вставками, або повністю з мережива з плоским переплетенням ниток.

А як же мінуси безшовної спідньої білизни? Вони взагалі є?

Вони є, але їх зовсім небагато:

  • мінімум декору та відсутність об'ємних елементів: намистин, бантиків, стразів, адже їхня поява відразу ж відбивається на головній особливості цієї білизни - невидимості;
  • моделі з дешевих матеріалів, можливо, спочатку і схожі на брендові аналоги, але вже після перших прань значно помітна різниця - брендова білизна відмінно зберігає свою форму і колір, а ось дешева - розтягується, втрачає форму і насиченість, тому намагайтеся віддати перевагу якості, а не женіться за дешевкою, тим більше бренди часто влаштовують розпродаж, що дозволяє заощадити на обновках;
  • до складу тканини входить еластан, в окремих випадках, але на нього буває алергічна реакція.

І ось тепер дізнавшись позитивні та негативні якості безшовної білизни, розглянувши ближче різнопланові варіанти пора приступати до найголовнішого - вибору обновки для своєї шафи для білизни.

Основні правила при купівлі безшовної білизни

Правильний розмір, який рівно та красиво сідає на тілі. Не купуйте бюстгальтери та трусики на розмір менше з надією, що вони зроблять образ сексуальнішим. Швидше, навпаки, в такій білизні тіло перетягнуте і крім дискомфорту негативно відбивається на зовнішньому вигляді.

Колірна гама повинна відповідати вашому гардеробу: переважають світлі речі – ваш варіант пастельні відтінки, а якщо більше темного одягу – придивіться до насичених моделей. Однак, парочка комплектів класичних чорного, бежевого чи білого кольорів завжди будуть актуальними для дівчат та жінок у будь-якому віці.

Фасон. Якщо ви плануєте надягати безшовну річ під певне вбрання, простежте, щоб збігалися краї, а в розрізах і вирізах не виднілася сама білизна.

Ціна. Брендові бюстгальтери та трусики прослужать вам значно довше, адже для їх виготовлення використовують якісні матеріали та сучасні лазерні способи обробки зрізів для максимального комфорту.

Інтернет-магазин https://top-kolgot-optom.com.ua/belyo/besshovnoe-belyo/ пропонує по найкращим оптовим цінам широкмй асортимент якісної жіночої безшовної білизни відомих виробників.