Ламінат: короткий путівник з вибору покриття

Вигідною альтернативою дорогого паркету може стати ламінат — сучасний матеріал з високими показниками міцності та декоративності.

Вигідною альтернативою дорогого паркету може стати ламінат — сучасний матеріал з високими показниками міцності та декоративності. Якісні види ламінатного покриття виробляються з екологічно чистої сировини, відзначаються зносостійкістю, легкістю вкладання, вишуканим виглядом та чудовими експлуатаційними характеристиками. Ламінат — універсальне підлогове покриття, яке використовують у житлових та офісних приміщеннях, створюючи функціональний, комфортний та привабливий інтер’єр.

2q6uwXuWHT6saVW1CgaWxygeSGIijeuhu4UlUGQ7nTgQIMNhhGT6NdzAqlCTgHSweBDr5rXLHmPXGGk1MAfxWflqNbprr7p4xyMQFbuGFhcngYoMYfw4PCptJ5s0nvkePLR4WGMdTiqF3j4fVOEtOwwQwXva2Za5eL_hl6Vz2GZwGfBJyiynJX9a1EGA5wwo

Інтернет-магазин ВіЯр пропонує підлогове покриття у широкому виборі кольорів та дизайнів від найкращих виробників. Ви можете придбати якісний ламінат на https://viyar.ua за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.

Основні переваги ламінату

Популярність ламінату зумовлена такими перевагами:

  1. Висока міцність та тривала експлуатація. Якісний ламінат прослужить не менше 25 – 35 років, не втрачаючи привабливого вигляду. Для нього характерна висока стійкість до вологи та ультрафіолетових променів.
  2. Безпечність. Покриття, виготовлене надійними виробниками, не містить токсичних речовин, не виділяє формальдегідів та неприємних запахів.
  3. Широкий вибір дизайнів. Можна придбати ламінат різної форми, текстури, малюнка, кольору, способу обробки.
  4. Простий монтаж. Завдяки сучасним замковим з’єднанням ламінатні дошки швидко вкладаються без спеціальних інструментів.
  5. Легкий догляд. Ламінат не потребує особливого догляду, чудово витримує вологе прибирання.
  6. Можливість заміни окремих пошкоджених ламелів, якщо покриття вкладалось плаваючим способом.

Особливості вибору

RL2UrtxWdSuBVMpOnhSJmMzY5Yn0Euj-AaJ886iDLf9hwKitmTpcP9inBnlStMuhGhm-fyipBE9IRo8QkfrgVfsfvIl5QmxHoUqaykQ3JIHijpAEdfeenj2wZCQgg9PkFYYM9B6eeV0nOWpv3en87u1yWXojo7m3QtGaSbKMHSVGGkBdwZQnn6sJ1j490lxp

Обираючи ламінат на підлогу житлового чи офісного приміщення, звертайте увагу на:

  1. Стійкість покриття до механічних пошкоджень та впливу вологи, здатність поглинати звуки. Після відповідних тестувань ламінату присвоюють певний клас зносостійкості.
  • Клас 32 — рекомендується для приміщень середнього навантаження (житлових кімнат, офісів, робочих кабінетів тощо). Також ламінат цього класу підходить для кухонь та коридору.
  • Клас 33 — покриття підвищеної зносостійкості, яке можна використовувати для приміщень з високим рівнем прохідності.
  1. Товщина. Цей показник впливає на зносостійкість та міцність покриття, а також на його ізоляційні властивості (здатність поглинати шуми та зберігати тепло). Оптимальна товщина ламінатного покриття — 8 мм.
  2. Призначення приміщення. Особливої уваги приділіть вибору підлогового покриття для приміщень із підвищеним навантаженням — ванної кімнати, кухні, коридору. Не варто купувати тонкий бюджетний ламінат для підлоги, адже він швидко зноситься. Краще віддайте перевагу якісному міцному покриттю.
  3. Стійкість до високих температур. У кімнатах із системою «теплої підлоги» необхідно вкладати стійкий до нагрівання ламінат.

Де вигідно купити ламінат в Україні

У нашому онлайн-магазині ВіЯр можна придбати ламінат потрібного класу, дизайну та вартості з доставкою. На сайті ми пропонуємо якісні товари від найкращих виробників за приємними доступними цінами.