Історія та причини популярності культової гри Book of Ra

Гра Book of Ra – це популярний ігровий сервіс, в якому можна зануритися в чарівну атмосферу міфології Стародавнього Єгипту. Ви зможете дізнатися таємниці фараона, знайти скарб зі справжніми коштовностями в одній з його гробниць, взяти участь у захоплюючій і шаленій гонці за скарбами захованими від сторонніх очей.

Стародавній Єгипет з його таємничими сфінксами, дивовижними пірамідами, вкритими загадковими ієрогліфами, давніми манускриптами з таємними знаннями не припиняють дивувати і розбурхувати уяви навіть у наш час, де мало хто вірить у містику. Але для того, щоб поринути у пригоди стародавнього світу, не потрібно купувати квиток до Єгипту, вивчати ієрогліфи, достатньо скачати book of ra на офіційному сайті  мегапопулярної гри.

Опис Book of Ra

Гра «Книжки» (як ось уже десятиліття називають її шанувальники) з легкістю перенесе Вас у дивовижний світ, де Ви зможете відчути себе справжнім археологом, який полює за таємними знаннями, прихованими в Книзі Ра.

На сьогоднішній день Book of Ra вважається найпопулярнішою грою онлайн. Творці серії Геймінатор максимально вдало створили атмосферу Стародавнього Єгипту, використовуючи спеціальні символи та особливий звуковий супровід, який напрочуд підкреслює всю таємничість світу пірамід та сфінксів.

Під час Ваших пригод Вам зовсім не доведеться ризикувати життям, побоюючись прокляття творців пірамід або отруйних укусів небезпечних комах, адже новий світ відкриється Вам на п'яти барабанах і дев'яти лініях ігрового слота. Тут свої правила, і їх теж треба дотримуватись, адже саме від цього залежить, наскільки успішно Ви пройдете свої випробування.

Ігрові символи

Ловіть найцінніші символи, а це «сфінкс» та «мужик». Пам'ятайте, саме цей шукач пригод (якщо випало п'ять символів із його зображенням) може принести Вам максимальний виграш, а це 500 000 кредитів!

«Книга» у грі виступає «розкидним символом» та «бонусним» одночасно. Символ грає незалежно від свого становища. Три книги (і більше) дарують бонус гру, під час якої Ви можете просто спостерігати, як безкоштовні обертання (загалом їх буде десять) впевнено збільшують Ваш виграш. У бонусній грі можлива активація нової бонусної гри під час випадання потрібних символів.

Ризик-гра

Пам'ятайте, що кожен виграш можна збільшити навіть у п'ять разів, ризикнувши грати на ризик. Автомат запропонує карту, колір якої треба вгадати. Але будьте уважні та підключіть інтуїцію, адже цей раунд можна програти.

Чи готові вже вирушити у дивовижну віртуальну пригоду? Тоді кнопками hold 1 – hold 9 вибирайте потрібну кількість ліній із дев'яти можливих та робіть ставку до 100 кредитів (кнопка bet one або bet max, якщо ставка максимальна). Барабани запускає, як завжди, start.

Насолоджуйтесь пригодами і не бійтеся ризикувати. Грайте "Бук оф Ра" компанії Novomatic, і нехай таємні знання стародавньої книги відкриють Вам усі секрети успішної гри!