Як не помилитися у виборі вітровки

Які б технології не використовували метеорологи у прогнозах погоди, її примхи все одно залишаються непередбачуваними

Згадайте, як виходячи з дому відчували на обличчі сонячні промені, а вже за годину потрапили під зливу. Тепер не обов'язково думати, чи брати із собою парасольку. Стильні комфортні чоловічі вітровки The North Face Украина https://the-based.com/ua/the-north-face успішно її замінюють. Вони не продуваються, рятують продуманий діловий та вечірній образ від дощу та поривів вітру.

Чим відрізняється вітровка від куртки?

Куртка – загальна назва різновиду верхнього одягу. До курток відносяться парки, аляски, бомбери, норфолки, косухи, пильовики та вітровки. Куртки з підкладками розраховані на осінньо-зимовий період, їхнє завдання – захистити під час негоди та зігріти тіло.

Вітровки зазвичай не зігрівають; вони рятують від пилу, вітру, морських бризок та дощу навіть улітку. Класичні моделі не мають підкладки, або вони дуже тонкі. Основа виробу – нейлон, фліс, денім, різні варіації поліестеру з мембранною структурою та водовідштовхувальним просоченням.

Особливості вибору вітровки

Обов'язковий предмет у гардеробі будь-якого жителя Європи та країн з тропічним кліматом підбирають залежно від клімату та способу життя. Щільні тканини з водовідштовхуючим ефектом потрібні жителям прибережних районів для походів у ліс та гори. Моделі цікавого крою з невагомої тканини гарні у міській обстановці.

Як вибрати чоловічу модель

Стандартна довжина зазвичай повністю прикриває піджак, пуловер, світшот. Об'ємний капюшон та рукави регулюються куліскою для захисту від вітру.

У кежуал-стилістиці кращі стримані відтінки сірого, синього, коричневого, чорного та ін. Для екстремальних турів та заміських поїздок, навпаки, краще взяти куртку яскравого забарвлення. У разі непередбачених ситуацій вас легше побачити здалеку саме у вітровці помітних кольорів, що виділяються на загальному тлі.

Якщо вам потрібна куртка для конкретних активностей, тоді:

  • яхтсменам, спортсменам, скелелазам буде зручно в анораках з великою кишенею-кенгуру;
  • городянам та водіям варто звернути увагу на моделі зі блискавкою та вітрозахисною планкою.

Як вибрати жіночу вітровку

Зараз у тренді моделі унісекс на прогумованій блискавці без планок чи анораки. Вибирайте модель із тонкої легкої тканини. Якщо з підкладкою, то із сіткою для природної вентиляції.

Вітровка повинна бути такою, щоб її легко було скласти та помістити у сумочці чи рюкзаку.

Говорячи про палітру кольорів, в моді світлі відтінки, комбінація декількох кольорів і лаконічні непомітні принти.