Натуральний ефект нарощування вій: кому підходить

Сьогодні лэш-індустрія може запропонувати безліч варіантів нарощування вій на будь-який смак і для будь-яких потреб. Якщо потрібна драматичність у погляді – ось голлівудське нарощування, якщо хочеться бути в тренді – нарощування під Кім Кардашьян, якщо є потреба в більш милому образі – підійде ляльковий ефект, а для зміни форми очей варто вибрати "лисячий" ефект, або білий.

А який же ефект вибрати, якщо клієнта в цілому влаштовують власні вії, але їм не хватає трохи довжини, густоти або кольору? Нарощування вій виправить ситуацію і в цьому випадку достатньо лише вибрати відповідну методику. Якщо клієнтці потрібен максимально красивий результат, який лише підчеркне її природну красу, пропонуйте природний ефект нарощування вій. А по посиланню ресницы оптом ви зможете замовити якісні матеріали бренду BePerfect.

Що таке натуральний ефект нарощування вій?

Якщо процедуру нарощування вій з натуральним ефектом було здійснено коректно, у результаті клієнтка отримує природний, але виразніший погляд. При акуратному виконанні нарощування результат зробить відвідувачку красивішою, але навіть найближчі люди не зможуть запідозрити її в тому, що вона нещодавно відвідувала майстра. А якщо й помітять зміни, то далеко не одразу зможуть зрозуміти, що саме змінилося.

Використання техніки натурального нарощування дозволяє зробити вії:

  • довшими;
  • більш пухнастими;
  • густішими;
  • насиченим кольором;
  • підкрученими.

При цьому зберігається власна природна чарівність вій. Якщо потенційна клієнтка все ще сумнівається, чи користуватися вашими послугами, і причина саме в тому, що вона боїться виглядати «штучно», можете сміливо переконувати її, адже натуральний ефект нарощування дозволить цього уникнути.

Натуральний ефект нарощування також відомий за назвою «класичний», тому що він є повторенням природного зростання і розташування вій, зберігає натуральний об'єм. Досягнути цього можна за допомогою спеціальної схеми даного ефекту, а також використання синтетичних волосків різної довжини. Оптимальний варіант - підбирати довжину штучних вій таким чином, щоб вона була пропорційна довжині натуральних волосків. Наприклад, середня довжина вій у внутрішній третині війного краю клієнтки становить 4 мм, тому ми беремо штучну волосину 6-7 мм, ближче до зовнішньої частини ока натуральні вії подовжуються, і до 6 мм волоску ми приклеюємо вже щетинку довжиною 8-9 мм або більше.

Таким чином, принцип побудови схеми натурального ефекту для кожної клієнтки має загальну суть – довжина волосків збільшується у напрямку від внутрішнього кута ока до зовнішнього. Як результат - майстер зможе зберегти природну специфіку зростання вій, адже вони також нерівномірні. Найчастіше в натуральному ефекті нарощування використовуються два-три розміри штучних щетинок, причому ходова довжина від 6 до 11 мм.

Кому підходить натуральний ефект нарощування?

Ефект нарощування та параметри вій варто підбирати строго індивідуально, залежно від анатомічних особливостей будови обличчя та переваг клієнтки.

Ми можемо візуально змінювати форму та розмір наших очей за допомогою макіяжу, а справжній професіонал у сфері лешмейкінгу може зробити те саме за допомогою штучних вій. Якщо правильно поєднувати волоски різної довжини, товщини, вигину і навіть кольору, лешмейкер може добитися воістину карколомного результату.

Кожному досвідченому майстру під силу винайти десятки нових ефектів нарощування, лише здійснюючи індивідуальний підхід до кожного клієнта. Навіть один ефект на різних очах виглядатиме по-різному, і шляхом досвідченого підбору вій різних параметрів майстер часом отримує відмінний результат, який не схожий ні на що з того, що він робив раніше.

Після процедури зовнішність може кардинально змінитись, тому ваше головне завдання – попередити клієнтку. Якщо ви бачите, що вибраний відвідувачкою ефект їй категорично не підходить, ваше завдання – м'яко повідомити про це.

З натуральним ефектом такого не відбувається, у чому його безперечна перевага. Якщо "лисячий" ефект нарощування ще більше витягне в сторони і "закриє" азіатські очі, то натуральний ефект не внесе ніяких суттєвих змін, тільки трохи відкриє погляд, якщо використовувати правильний вигин. Тому звідси випливає перша категорія клієнток, яким підходить подібна техніка:

Натуральний ефект нарощування оптимальний для тих, хто не потребує суттєвої візуальної корекції форми очей. Він стане ідеальним вибором для тих, хто хоче наголосити на своїй красі і виглядати максимально природно.

Сучасні жінки часто зайняті та не мають багато вільного часу. Хтось більшу частину робочого дня проводить в офісі, хтось сидить удома з дітьми, у когось насичене вечірнє життя, хтось постійно перебуває під прицілами телекамер, дехто активно подорожує та ходить у походи, а хтось настільки різносторонній. людина, що це перелічені справи встигає зробити кілька днів. Так от, натуральний ефект абсолютно універсальний – він буде доречним у будь-якій ситуації!