Параметри пошуку кваліфікованого психолога

Значна кількість людей потребують допомоги психолога, через неможливість самостійно впоратися зі стресом. Наразі суттєво погіршилася ситуація з людьми, які мають порушення психіки, а також схильні до депресії.

Тому значно зріс попит на психологів та психотерапевтів на сайті Розмова, які здатні не лише встановити діагноз, але й призначити відповідне лікування, з використанням медикаментів.

Як знайти кваліфікованого психолога?

Наразі психолог – це одна з найбільш популярних професій, через можливість розвиватися у даній сфері. Крім того, фахівців приваблює можливість працювати дистанційно, не відвідуючи щодня своє робоче місце. Проте отримати диплом та пройти курси, не означає стати кваліфікованим спеціалістом.

Кваліфікований психолог – це спеціаліст, який має вищу медичну освіту, та більше двох років працює за спеціальністю, що дозволило йому отримати відповідний досвід. Тільки в такому випадку психолога можна вважати спеціалістом з високою кваліфікацією та повністю йому довіряти. Проте навіть вища освіта та досвід не гарантують адекватне ставлення спеціаліста до пацієнтів, з дотриманням усіх норм та правил спілкування. Команда «Розмова» складається лише з перевірених спеціалістів, які пройшли співбесіду та вміють коректно спілкуватися зі своїми пацієнтами, надаючи їм всю необхідну допомогу.

Психолог – це не лише людина, яка може вислухати та допомогти з вирішенням певних проблем. Перш за все такий спеціаліст володіє медичними знаннями, які дозволяють впоратися не лише з проблемою, але й з причиною її виникнення.

Методи пошуку підходящого психолога на сайті «Розмова»

Є кілька принципів, які дозволяють обрати спеціаліста, що повністю буде відповідати всім вимогам пацієнта. Найпростіший варіант – дати відповідь на 5 простих питань, заповнивши анкету та отримавши список професіоналів, які зможуть вирішити конкретне питання. Після цього можна познайомитися з психотерапевтом та поставити йому необхідні питання. Сплачувати сесію можна кількома методами.

Методи оплати сесії:

  • Для цього можна скористатися картою будь-якого банку
  • Apple pay
  • Google pay

Тобто будь-який користувач, не залежно від типу карти, може сплатити послуги психолога.

Головна перевага сайту «Розмова» у анонімності та можливості поділитися складними психологічними питаннями, домогтися вирішення проблем. Психолог не може змінити ситуацію навколо людини, проте він здатен допомоги пацієнту по-іншому дивитися на неприємності, змінивши своє відношення до них. Це суттєво спрощує життя та дозволяє людині заспокоїтися, позбутися серйозних проблем.