Кілька причин замовити таксі від перевізника "ТАКСІ 571 КИЇВ"

Сучасний сервіс таксі пропонує величезна кількість компаній, які з задоволенням здійснюють пасажирські перевезення. Але не кожна компанія може похвалитися чудовим відношенням до клієнтів та швидкою подачею авто. Наразі існує кілька методик замовити такси в Киеве, зручних, як для пасажирів літнього віку, так і для молоді.

Як обрати надійну транспортну компанію для пасажирських перевезень?

Варто розуміти, що деякі сервіси пропонують лише інформаційні послуги, та фактично є посередниками між водієм та пасажиром. Головний недолік таких компаній у поганому контролі та неможливості чітко відслідковувати положення водія. Зазвичай в такій компанії водій самостійно обирає потрібне замовлення, яке є у вільному доступі. По факту диспетчер лише надає можливість обрати водієві потрібне замовлення та встановлює вартість поїздки. Водій має можливість вносити власні корективи у вартість, залежно від кількості зупинок.

Способи замовити таксі:

  • Зателефонувати за певним номером. Можливістю користуються люди літнього віку, які не дуже добре розуміються у сучасних гаджетах та мобільних додатках. Доведеться поспілкуватися з оператором, який потім створює замовлення в електронному вигляді. Далі замовлення забирає певний водій, який знаходиться найближче до пасажира.
  • Мобільний додаток. Доведено, що наразі це найбільш популярний спосіб викликати таксі, через можливість обрати транспортну компанію, а також найкращі умови перевезення. Додаток дозволяє відслідковувати, де зараз знаходиться водій, як швидко він прибуде до місця призначення. Крім того, можна у режимі реального часу за допомогою GPS трекера відслідкувати місцезнаходження водія.
  • Надіслати замовлення на сайт компанії або електронну скриньку.

Переваги замовлення таксі в компанії “ТАКСІ 571 КИЇВ” та додаткові послуги

Компанія пропонує широкий асортимент автомобілів та має у власному автопарку більше ніж 150 авто. Завдяки цьому можна обрати авто економ класу, або машину представницького класу, яка створена для зустрічі поважних гостей, або бізнес-партнерів.

Компанія працює більше 20 років у Києві, та за цей час спромоглася зарекомендувати себе, як відповідальний підрядник. Крім послуг таксі, компанія пропонує евакуатор у Києві, а також виїзд за місто. Таким чином, є можливість поїхати відпочити у мальовничі куточки, які знаходяться навколо Києва. Багаторічний досвід, великий автопарк, допоможуть знайти найбільш актуальні авто та з максимальним комфортом провести подорож або поїздку по місту. Час, за який подається машина, складає всього 10 хвилин. Це дозволить встигнути водієві у будь-яке місце.