Переваги замовлення товарів з Америки з сервісом NP shipping

Через постійні російські атаки на Україну, суттєво знизилася кількість вантажів, які завозять з-за кордону. Це пов'язано з тим, що значна кількість продавців не бажають ризикувати, та не хочуть повертати гроші за втрачений товар. Якщо до війни можна було замовити товари з закордону, тому що їх відправляли в Україну, то зараз це зробити майже неможливо.

Як працює NP shipping?

Зниження кількості деяких товарів на складах спричинило зростання вартості та дефіцит. А деякі з покупців взагалі не мають змоги придбати необхідні товари через брак коштів. Проте з компанією Нова пошта, доставка з Америки стає можливою.

Послуга працює наступним чином:

Спочатку потрібно зареєструватися на сайті NP shipping та отримати власну міжнародну адресу.

Це своєрідна віртуальна адреса, на яку магазин відправляє замовлення. Зазвичай ця адреса знаходиться у сусідній країні, або у державі, де відбувається замовлення. Це хаб Нової пошти та сортувальні центри, які збирають замовлення.

Після цього покупцеві варто скерувати свою посилку в Україну, обравши найзручніше відділення. Це дозволяє суттєво заощадити, адже наразі величезна кількість підприємців вирішили заробити на доставці з закордону величезну кількість грошей.

Користуючись проблемою з перевезеннями, підприємці замовляють товари закордоном та перепродають їх тут, у кілька разів збільшуючи вартість.

Переваги використання сервісу NP shipping

Наразі можна замовити товар з Америки та більшості європейських країн. Основна перевага у досить швидкі доставці та невисокій вартості послуг. Тому навіть з урахуванням витрат на доставку, вдасться суттєво заощадити кошти, купуючи необхідний товар за кордоном. Величезна кількість українців оцінили переваги такої послуги та напряму купують товари у відомих іноземних магазинах, які є популярними на весь світ.

Плюси сервісу NP shipping:

  • Можливість насолодитися якісними товарами, які створені для внутрішнього використання або для продажу в країнах Євросоюзу.
  • Придбання товарів електроніки та техніки, яку дуже важко придбати в Україні. Мова йде про інвертори, генератори та все, що пов'язане з автономною системою живлення.
  • Наразі це дуже популярний товар, через постійні ракетні удари та зникнення світла у різних регіонах України.

Саме тому такі товари в Україні користуються величезним попитом, та їх майже неможливо придбати в інтернет-магазинах або на офлайн майданчиках. Також це можливість заощадити кошти, бо придбання в іноземному магазині здійснюється за адекватною ціною, без додаткової націнки, як в українських магазинах.