Чим відрізняються срібні каблучки для чоловіків?

Срібні каблучки для чоловіків з'явилися ще в незапам'ятні часи. З того часу вони стали більш акуратними та стильними, але, як і раніше, містять певний градус брутальності. Срібні каблучки для чоловіків виглядають так, що в них відчувається сила, енергія та дух лідерства. Саме цим вони відрізняються від ніжних та витончених прикрас для дівчат. Великий вибір подібних виробів ви знайдете в ювелірному інтернет-магазині Золотий Вік.

Різновиди срібних каблучок для чоловіків

Сьогодні асортимент срібних каблучок для чоловіків досить широкий, але у продажу найчастіше зустрічаються такі види:

  1. Печатки. Ці ювелірні вироби виглядають презентабельно та мають багату історію. Раніше представники знаті використовували їх для запечатування листів та важливих документів. В наш час такі аксесуари виконують виключно декоративну функцію.
  2. Перстні. Від печаток вони відрізняються наявністю дорогоцінного або штучного каменю по центру виробу. Більшість хлопців вибирають варіанти з чорним або темним камінням. Якщо ви бачите у нього перстень із кольоровим каменем, швидше за все, перед вами неординарна творча особистість.
  3. Обручки. Вибираючи обручки зі срібла для чоловіка і жінки, ви вбиваєте відразу двох зайців. Завдяки такому рішенню ви не тільки матимете стильні та елегантні символи подружньої вірності, але й заощадите. Часи, коли золото вважалося обов'язковим для весільних церемоній, давно минули.
  4. Незамкнені (безрозмірні). Подібний аксесуар може стати чудовим подарунком для вашого хлопця, якщо ви не знаєте точно, який йому потрібний розмір. Таке колечко є розімкнутим колом, яке можна без особливих проблем відрегулювати під товщину пальця.

Як правильно носити срібні каблучки чоловікові?

Правила носіння срібних кілець для чоловіка не дуже строгі, але їх бажано дотримуватись. Якщо ви носите прикрасу на великому пальці, то інших ювелірних виробів на цій руці більше не повинно бути. На середній палець підійде масивна срібна каблучка для чоловіка. Невеликі вироби краще носити на безіменному пальці. Якщо чоловік одружений, можна одягнути додаткову прикрасу на безіменний палець іншої руки. Не рекомендується носити більше одного аксесуара на кожній руці, інакше ваш образ здаватиметься недостатньо мужнім. Винятки становлять брутальні печатки, які носять рок-зірки та представники субкультур. Вони можуть займати всі або майже всі пальці на обох руках.