Універсальна дитяча коляска

Для комфортних і бузпечних прогулянок з малюком важливо вибрати надійний візочок ще до народження дитини. Бренди дитячих колясок сьогодні пропонують батькам широкий вибір моделей у стильному дизайні, при створенні яких використовуються сучасні технології та високоякісні матеріали. Обрати дитячу коляску 2 в 1 ви легко можете на сайті kareta-baby.com/catalog/universalnye-2-v-1.

Особливості універсальних колясок вас приємно здивують, але звертайте увагу на такі характеристики:

  • легка алюмінієва конструкція, яка робить коляску максимально зручною у використанні;
  • колиска і сидіння для прогулянок в комплекті;
  • наявність протиударних систем, ременів безпеки та регульованої підніжки;
  • амортизація передніх коліс і задніх коліс, яка зменшує вібрацію під час їзди;
  • наявність системи легкої та швидкої установки люльки на шасі;
  • можливість встановити на шасі автокрісло завдяки спеціальним адаптерам;
  • легка вага та простора колиска для немовля;
  • додаткові аксесуари для більшого комфорту, такі, як сумка та вмістка корзина для покупок;
  • стильний і сучасний дизайн пропонують відомі бренди.

Особливість універсальних моделей 2 у 1 для малюків в тому, що вони створені спеціально для малюків від народження до 3-х років. Такий варіант багатофункціональний та практичний.Модель, зазвичай, укомплектована колискою та прогулянковим блоком, які легко міняти. Колиска призначена для прогулянок з малюком до 8-ми місяців, а прогулянковий блок підійде, коли дитина підросте і зможе самостійно сидіти. Для молодої родини це чудовий варіант, який дозволить забезпечити малюку безпечні та комфортні прогулянки та збереже сімейний бюджет.

При виборі коляски звертайте увагу на всі механізми складання і фіксації. Важливо, щоб всі елементи були справні і вам зручно змінити колиску на сидіння для прогулянок. Також варто звернути увагу на габарити та вагу коляски. При щоденному використанні вам має бути зручно спускати її на вулицю, візок повинен легко розміщуватись в ліфті і не займати багато місця в квартирі. Якщо ви мешкаєте у приватному будинку, де є достатньо місця для зберігання, то ви можете вибрати більш габаритні моделі.

Перед покупкою огляньте коляску наживо, так ви точно будете розуміти чи підходять вам габарити та функціонал. Оберіть для себе зручні аксесуари, як сумка, куди ви легко складете все, що необхідно малюку на прогулянці; теплу муфту для рук на зимовий період, підстаканник, дощовик тощо.

Коляска для малюка – важлива та необхідна покупка, тому краще вибрати модель ще до народження малечі, так у вас буде достатньо часу, щоб придбати ту модель, яка задовольнить всі ваші потреби.