Мобільний банкінг — переваги та недоліки

Наше життя все більше переходить до онлайн-режиму. І якщо раніше ті ж інтернет-магазини використовувалися лише для незначних покупок, то сьогодні ми купуємо дистанційно не лише одяг та техніку, а й навіть їжу. Це стосується і банківських послуг, адже сьогодні все більше банків пропонує свої послуги в онлайн-режимі. Одним із найбільш затребуваних фінансових продуктів на сьогодні є кредитна картка з лімітом онлайн. Отримати таку кредитку на вигідних умовах ви зможете у Sportbank, ми ж розповімо про переваги та недоліки мобільного банкінгу.

Плюси мобільного банкінгу

На прикладі кредитної картки Sportbank ми зможемо переконатися, наскільки вигідною стала співпраця банківської сфери з IT-технологіями. Сьогодні, щоб розплатитися в магазині, вам не потрібні не лише гроші, а й сама кредитна картка. Кредитка Спортбанк підтримується платіжними системами GooglePay та ApplePay, тому для оплати фізичних покупок вам буде достатньо смартфону. Що ж до інших переваг, слід зазначити такі моменти:

  • простота експлуатації – додаток Sportbank простий у використанні, при цьому пропонує не меншу кількість можливостей, ніж фізична карта;
  • моментальне реагування – платіж чи переказ здійснюються за лічені секунди;
  • широкий функціонал – онлайн-карта Sportbank дозволить вам не тільки здійснювати покупки, але також користуватися іншими послугами, включаючи оплату комунальних платежів, поповнення мобільного та інше;
  • повністю дистанційна робота – щоб скористатися тим чи іншим банківським продуктом, вам більше не потрібно йти в сам банк, оскільки все знаходиться в мобільному додатку Sportbank.

Окремо варто наголосити на простоті отримання кредитки. Вам потрібно лише звантажити програму в смартфон, заповнити анкету і визначитися з кредитним лімітом. Ось і все, картка у вашому розпорядженні.

Мінуси мобільного банкінгу

Що стосується недоліків кредитних карток онлайн, їх не так багато. Насамперед це необхідність підключення до Інтернету. Погодьтеся, у наш час мобільний інтернет має кожен. І, звичайно, обов'язкова наявність самого смартфона. Немає сумнівів, з часом фізичні банківські картки повністю поступляться місцем онлайн-кредиткам, проте вже сьогодні ви можете користуватися всіма благами віддалених оплат з картками Sportbank.