SEO просування: як вивести сайт в ТОП?

Одним з пріоритетних завдань для власників бізнесів, які мають сайт, є пошук ефективних методів виведення ресурсу в ТОП видачі. Адже, тільки за таких умов він може стати джерелом прибутку та додатковим способом залучення потенційних клієнтів.

Якщо потрібен довготривалий результат та поступове збільшення трафіку, то варто розглянути SEO-просування https://bonum-studio.com/uk/seo-prosuvannya/. Пропонуємо детальніше дізнатись, в чому його суть та для чого він потрібен.

Чому варто замовити SEO просування сайту?

Кожному власнику комерційного інтернет-ресурсу варто розуміти, що без проведення вказаних заходів сайт не може потрапити на перші сторінки видачі. В пошукових системах передбачені певні алгоритми, по яких виконується аналіз кожного сайту. Якщо в процесі виявляється, що він не відповідає встановленим вимогам, то він не потрапляє в ТОП. Як результат, потенційні клієнти, які зазвичай обирають варіанти з 1 або 2 сторінок видачі, просто не бачать ресурс.

В цьому випадку він не буде приносити ніякої користі та стане марною витратою грошей. Врятувати ситуацію допоможе тільки грамотне SEO просування. В рамках послуги проводиться внутрішня та зовнішня оптимізація, а також заходи з аналітики. Комплексний підхід сприяє підвищенню видимості сайту для пошукових роботів, тому через деякий час він з’являється на перших сторінках видачі. Серед додаткових переваг методу можна виділити:

  • збереження ефекту навіть після завершення робіт;
  • зниження витрат при довгостроковому просуванні (на стадії запуску кампанії ціна SEO просування може бути достатньо високою, проте надалі витрати знижуються);
  • вищий рівень довіри (дослідження показують, що багато клієнтів вважають сайти на перших позиціях більш надійними, ніж ті, що з’являються у контексті);
  • невисока ціна залученого клієнта.

Ще однією перевагою є охоплення великої аудиторії потенційних клієнтів. В процесі просування фахівці детально вивчають образ потенційного клієнта та його можливі запити. Це дає змогу уникнути непотрібних показів та підвищити саме цільовий трафік. В цьому випадку автоматично підвищується конверсія, а також прибуток.

Чи потрібне SEO просування сайтам на перших позиціях?

Деякі підприємці вважають, що якщо інтернет-ресурс потрапив в ТОП, то він зможе залишитись там без заходів з просування. Проте, це помилкова думка. Щоб залишатись на перших позиціях потрібно замовляти підтримуючі заходи, оскільки алгоритми пошукових роботів постійно змінюються. Не варто також забувати про конкурентів, які лише чекають помилки та можливості зайняти вищі позиції.

Де замовити SEO просування?

Послугу надають як окремі спеціалісти та і діджитал-студії, які забезпечують комплексний підхід. У першому випадку можлива нижча ціна послуг, проте якість та гарантії залишаються під питанням. Якщо потрібна професійна допомога справжніх професіоналів, то варто обирати діджитал-студію.

Джерело: bonum-studio.com