Навіщо та коли потрібна маска для волосся

Багато хто сприймає використання масок як додатковий догляд і вважає, що шампуню цілком достатньо для очищення, оздоровлення та живлення локонів. Але маска для волосся містить набагато більшу концентрацію корисних речовин. Тому забезпечує інтенсивну дію та покращує структуру волосся, як зовні, так і зсередини.

y6YTeRyL2EhCkSk-aUDn5aKx748EYmb2vbnuyGRGkSRMFDK0KSvyiWdysXJgYCy6f4jEOQl_h0j6KaO51a_oswzSkdZ2j0MkfZS0BIlxiSEOU63pONh3HuVqV4T57oqPsnzQZK2CofoXb61jCtQj25srlauFJuDzuVxnson4ZfC5mqAtDw71I8YcsKx9cA

Чому потрібно використовувати маску регулярно: 5 причин

Відновлювальну дію косметичного засобу видно одразу після застосування: волосся легше розчісується, краще укладається, виглядає здоровим та доглянутим.

5 причин користуватися маскою регулярно

  1. Міцність волосся

Цей параметр важливий, тому що робить локони більш стійкими до впливу навколишнього середовища, а отже, менш ламкими та сухими. Для цього потрібна маска для зволоження волосся, наприклад, Apivita з гіалуроновою кислотою, Insight з органічним екстрактом хвої та інші варіанти, що містять компоненти, які здатні утримувати та забезпечувати запас вологи.

2. Живлення

Основна відмінність маски від шампуню або кондиціонера – висока концентрація поживних речовин (вітаміни, мінерали, екстракти рослин кислоти), які відповідають за здоров'я волосся, допомагають усунути пошкодження, запобігти випаданню та стоншенню, наприклад, відновлювальна Phyto Keratine для пошкодженого волосся або поживна Apivita з медом.

3. Блиск

Фактор однаково важливий як для фарбованого, так і нефарбованого волосся. У першому випадку маска допомагає стабілізувати компоненти фарби та подовжити її дію, у другому – усунути тьмяність і підкреслити натуральний колір, з чим чудово справляється Phyto Phytocolor.

4. Обʼєм

Косметичний засіб при регулярному застосуванні дозволяє вирішити проблему тонкого волосся, надати їм бажану густоту та пишність.

5. Легке укладання

Після використання маски волосся стає більш слухняним. Спеціальні засоби для курчавого волосся заповнюють пористу структуру пасм, завдяки чому вони красиво лежать і не стирчать в різні боки. При цьому засіб одночасно захищає від впливу сухого повітря під час укладання феном, зберігають здоров'я волосся.

Про необхідність використовувати маски підкаже саме волосся, яке стає сухим, ламким з посіченими кінчиками, втрачають блиск, природний об'єм і кольоровий пігмент.

Ефективність засобу забезпечує регулярність застосування. В більшості випадків виробник вказує кількість необхідних використань, зазвичай це 2-3 рази на тиждень.

Купувати такі засоби краще у спеціалізованих магазинах чи аптеках. Адже вони можуть надати сертифікат якості, що підтверджує заявлену дію, склад та безпеку засобу.