Чи зуміє «Арсенал» підписати Михайла Мудрика?

«Арсенал» сподівається завершити підписання Михайла Мудрика під час трансферного вікна в січні. «Каноніри» зараз посилено над цим працюють. Українець повинен стати заміною Габріелу Жезусу, який через травму вибув до кінця зими.

BukmekerPromokod повідомляє, що команда із Лондона вже почала переговори з донецьким «Шахтарем» щодо січневого трансферу, а також намагається домовитися з представниками футболіста.

Відомий британський журналіст Бен Джейкобс стверджує, що переговори йдуть легко. Сам Мудрик дуже хоче виступати в складі «Арсеналу», тому проблем з самим Михайлом не виникне. Головною перешкодою можуть стати фінансові апетити «Шахтаря». За свою головну зірку «гірники» хочуть отримати близько 72 мільйонів фунтів стерлінгів. «Каноніри» поки не готові платити такі кошти, тому намагаються зменшити цю суму.

Через свою жадібність «Арсенал» може втратити Мудрика. Поки лондонці вагаються, ситуацією може скористатися «Ньюкасл». У цьому сезоні «сороки» мають всі шанси потрапити у Лігу чемпіонів, тому взимку будуть намагатися суттєво зміцнити свій склад. Гроші для команди не проблема, але переконати потрібно самого Михайла. «Ньюкасл» — не та команда, в якій українець горить бажанням виступати. Проте, солідна заробітна плата і можливість виступів у Лізі чемпіонів можуть зробити свою справу.

Додамо, що в сезоні 2022/2023 Мудрик за «Шахтар» провів 18 матчів. В цих поєдинках він встиг забити 10 голів, та віддати 8 результативних передач. Чинний контракт українця діє до 2026 року.