Вегетаріанські страви з Eat me at: що можна приготувати?

Сьогодні рослинне м'ясо можна купити і в Україні. Український бренд на основі зарубіжного досвіду та впровадження сучасних технологій створив свій унікальний та на 100% натуральний продукт – замінник м'яса на рослинній основі.

У ньому немає шкідливого холестерину та антибіотиків, а лише натуральні інгредієнти. Для отримання цього продукту не потрібно витрачати великі ресурси та вирощувати велику рогату худобу, тому виробництво екологічне та не шкодить навколишньому середовищу. У великому асортименті представлені вегетаріанські страви з Eat me at, що дозволяє готувати їх кожен день різні.

Особливості замінника м'яса на рослинній основі

У 100 г веганського м'яса міститься 16 г білка, 7,6 г вуглеводів та 19,8 г жирів. Це 270 ккал чи 1124 кДж. Продукт збагачений мінералами та вітамінним комплексом, що позитивно впливає на організм та здоров'я в цілому.

Веганське м'ясо продається у вигляді заморожених котлет, фаршу чи мітболів. Зберігають продукцію в морозильній камері за температури не вище -18 градусів. Після розморожування та розпакування слід використати замінник протягом двох днів.

Головні переваги та особливості веганського м'яса:

  • натуральний та безпечний склад;
  • просте зберігання;
  • швидке приготування;
  • екологічне виробництво без шкідливих викидів в атмосферу;
  • наявність мінерального та вітамінного комплексу;
  • подібність за фактурою, відтінком та смаком з тваринним м'ясом.

За посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-burger є можливість купити онлайн веганське м'ясо українського виробництва, з гарантією якості та за вигідною вартістю. Це дві заморожені котлети вагою 240 г для приготування улюблених бургерів.

Їх смажать по 5 хвилин з кожного боку, в результаті вони виходять смачними та соковитими. На офіційному сайті українського виробника є безліч цікавих рецептів, які допоможуть урізноманітнити раціон не лише веганів, а й усіх бажаючих.

Що готують із веганського м'яса?

З веганського м'яса можна приготувати різноманітні страви на будь-який смак. Це котлети для апетитних бургерів, фрикадельки для перших страв, начинка для пельменів та вареників, банош, люля-кебаб, фітболи для салатів, жульєн тощо.

Для приготування люля-кебаб потрібно взяти одну упаковку веганського фаршу, сіль та спеції, цибулю та часник, зелень. Для оригінальної подачі слід підготувати лаваш, солодкий перець та томати, синю цибулю та зелень.

Спочатку формують кебаби з рослинного фаршу, у який попередньо додають сіль, перець, спеції, подрібнений зубчик часнику та цибулю. На 20 хвилин ставлять у холодильник для охолодження.

Потім смажать на грилі або сковороді по п’ять хвилин з кожного боку та подають на стіл у гарячому вигляді. Великою популярністю користуються готові котлети для бургерів. Для приготування улюбленої закуски необхідно обсмажити котлету та сформувати бургер у певній послідовності, а рецепт можна дізнатись на сайті українського виробника Eat me at.