Огляд характеристик та функцій кавомашин Saeco

Кавомашина Saeco — сучасний пристрій, який доповнений сенсорним керуванням та можливістю приготування одразу двох чашок кави. Однак перші попередники такої техніки суттєво відрізнялися від нинішнього пристрою.

Особливості приготування кави у кавомашині Saeco

Saeco – це компанія з відомою історією та тривалим періодом роботи. За весь час існування, виробник постійно вдосконалював існуючі моделі. Завдяки постійній роботі інженерів, технологів та дегустаторів, з'явилася кавова машина saeco з сенсорним керуванням та можливістю приготування одразу 14 видів напою. Отримати будь-який з них, можна лише одним натисканням клавіші.

Етапи приготування кави:

  • Це повністю автоматизований пристрій, який відрізняється стильним дизайном, простотою керування. З його допомогою вдається отримати напій з відмінними смаковими характеристиками, який нічим не відрізняється від кави, отриманої в кав'ярні.
  • Пристрій доповнений ємністю для кавових зерен. Їх подрібнення здійснюється із застосуванням керамічних жерен. Це забезпечує тривалий період роботи і відсутність необхідності заточування ножів.
  • Можна приєднати ємність з молоком. Воно подається по окремій трубці всередину машини, де здійснюється перетворення молока в пишну пінку. Це необхідно при приготуванні молочних напоїв, таких як лате, капучино, flat white.

Технічні характеристики сучасних кавомашин Saeco

Основне завдання виробників під час створення цієї техніки – задовольнити всі вимоги домашніх користувачів. Саме тому керування кавомашиною елементарне, з яким впорається навіть дитина. Пристрій можна використовувати для приготування молочних напоїв для дітей, з додаванням сиропів. Така техніка дозволить напоїти молоком дітей, які терпіти його не можуть.

Усередині пристрою вбудований автоматичний капучинатор, який перетворює молоко на густу піну. Крім того, є можливість приготування одразу двох чашок різних напоїв. Тому домочадцям, які збираються на роботу одночасно, не доведеться довго чекати. Щодо очищення пристрою, то є можливість зробити це в автоматичному режимі. Однак не варто забувати купувати спеціальні хімічні засоби, які використовуються для очищення.

У кавомашині Saeco є можливість регулювання міцності напою та кількості молочної пінки. Трохи проекспериментувавши, вдасться отримати ідеальний напій, який зможе задовольнити всі ваші вимоги. У пристрої є можливість регулювання температури та тиску. Тому обравши найнижчий тиск, вдасться отримати м'який кавовий напій. Якщо ж ви любите міцний еспресо, що бадьорить, його необхідно готувати під високим тиском. Саме в такому випадку вдасться вивільнити з зернят максимальну кількість ароматних олій.