Діяльність PIN-UP у 2022 році: головні нюанси

Здатність не відступати від мети, швидко адаптуватися до нових реалій та вести соціально відповідальний бізнес – саме це допомогло компаніям утриматися на ринку після початку війни в Україні. В секторі ІТ/Digital найкращих результатів вдалося досягти Пін-Ап. Як стверджує Марина Ільїна, власниця бренду, запорукою успіху стали чітке розуміння реалій цифрового ринку, компетентність співробітників та керівництва, а також готовність йти на серйозні кроки задля покращення діяльності.

Суть та особливості екосистеми PIN-UP

Головною новацією 2022 року став перехід на новий формат роботи. Ще до війни керівники бренду розглядали різні моделі взаємодії дочірніх компаній, а після повномасштабного вторгнення питання про внесення змін стало особливо гострим. Варіант управління з єдиного центру був визнаний неефективним через велику кількість формальностей, які уповільнювали процес прийняття рішень. Тому вибір було зроблено на користь екосистеми, яка складається з чотирьох компаній із різним профілем:

  • PIN-UP.business – регулювання операційних процесів;
  • PIN-UP.SUPPORT – надання технічної підтримки клієнтам із будь-якої точки планети;
  • PIN-UP.TECH – продукування ідей та їх реалізація у цифрових продуктах;
  • PIN-UP.PARTNERS - розкрутка бренду та взаємодія з паблішерами.

В межах кожного елемента системи приймаються незалежні рішення, що прискорює та покращує якість роботи.

Що ще слід знати про діяльність бренду у 2022 році

Паралельно з розвитком в якості постачальника високотехнологічного ігрового контенту Pin-Up реалізує низку завдань як представник соціально відповідального бізнесу. Серед них:

  1. Здійснення підтримки співробітників, яким довелося залишити рідне місто та оселитися в іншій частині країни чи за кордоном. Окрім авансу, зарплати та логістичної допомоги персонал може розраховувати на консультацію психолога, додаткову фінансову підтримку у складних обставинах та продовження кар'єрного зросту в одному з офісів за кордоном.
  2. Реалізація принципів відповідальної гри шляхом моніторингу дій користувачів, встановлення за бажанням клієнта блокування облікового запису або обмежень за сумами ставок, а також забезпечення доступу до безкоштовної психологічної допомоги в разі розвитку залежності.
  3. Участь у благодійних проектах, зокрема, постачання продуктів людям, яким довелося евакуюватися з окупованої частини України.
  4. Надання коштів на закупівлю обладнання та інші потреби лікарням Києва (Охматдит, «Феофанія»), Миколаєва та Харкова.
  5. Створення фонду, орієнтованого на оптимізацію розподілу ресурсів у процесі відновлення країни після перемоги та настання миру.