Переваги послуги «підбір авто під ключ»

ikLK3oGXs5Rcu-l7rKBFITRv1fKCxJjuNU9Sn1A222mtQj3sQyWCI8tMZDLRzf5Ip8f3na1HsrgHNutg6-6ERhq6j2RDhHjvvnEd43VOL1P8LU6LHL1xP89RqWRMSdmY5bVRzInz07BNmf4-hJ1fPpbybElcauHo2QkIhSjtiVYOVfJqUrK70EQtRkns0Q

У підбір авто під ключ Львів входить цілий комплекс послуг. Професійні фахівці нашої компанії швидко підберуть вам авто за будь-якими заданими параметрами: вартість, тип кузова, марка, модель і технічний стан.

До купівлі авто з пробігом необхідно підходити серйозно, і щоб не розчаруватися надалі, краще підбір підтриманого транспортного засобу надати нашим фахівцям. Експерти проведуть ретельний огляд, виявлять наявність або відсутність дефектів і несправностей, в результаті запропонують вам найоптимальніший варіант.

Професійна допомога фахівців нашої компанії з автопідбору

Довіривши підбір авто нашим фахівцям, ви економите свій час і гроші, а також уникаєте ризику потрапити на виверти шахраїв. Наші експерти проводять повний аналіз документів на авто, перевіряють на наявність штрафів і обтяжень. У підсумку ви отримуєте повністю продіагностоване авто з технічного та юридичного боку.

Наша компанія підбере вам авто за всіма бажаними характеристиками. Професійні експерти звільнять вас від зайвих турбот, пов'язаних з виїздом на огляд, перевіркою юридичної чистоти тощо. Цю послугу обирають люди, які цінують свій час і бережуть свої нерви.

У комплекс послуг входить:

  • підписання договору, де прописуються всі вимоги замовника, права та обов'язки двох сторін;
  • експертний підбір транспортного засобу за заявленими параметрами замовника;
  • обрані автомобілі проходять повний огляд на виявлення прихованих несправностей і дефектів, внаслідок чого складається звіт, який передається замовнику для ознайомленн
  • обране клієнтом авто проходить тест-драйв і здійснюється процес купівлі-продажу

Наша компанія з підбору motorscout.ua здійснює підбір авто по всій Україні. Наші професійні фахівці, за допомогою пошукової системи можуть здійснювати підбір транспортного засобу, в будь-якому місті нашої країни.

Купівля підтриманого автомобіля може нести за собою багато ризиків для майбутного власника, тому краще довірити це професіоналам. За допомогою наших фахівців придбання авто буде не тільки швидким, але і безпечним.

Ціни на підбір автомобіля залежать від вартості транспортного засобу, який потрібно знайти. Якщо у вас виникли питання щодо роботи спеціалістів або вартості підбору конкретного авто, рекомендуємо вам зателефонувати за вказаними телефонами і наші менеджери із задоволенням вас проконсультують.