Різновиди, склад та переваги тканин від Special Textile Group для виготовлення спецодягу

Робота промислових підприємств та заводів пов'язана зі шкідливими та небезпечними факторами. Мова йде про високу концентрацію пилу в повітрі, та про кислотні випаровування, що часто трапляється на коксохімічних виробництвах. Основний пріоритет будь-якої організації та промислового підприємства – це збереження здоров'я, життя своїх робітників. Для зменшення впливу шкідливих та небезпечних факторів, використовують спецодяг.

Які тканини використовують для виготовлення спецодягу?

Існує величезна кількість полотен від СТГ, які суттєво відрізняються своєю щільністю, складом, а також властивостями. Це пов'язано з широким розмаїттям професій промислових підприємств. Зокрема можна виділити декілька типів тканин, що використовуються для виготовлення спецодягу:

  • З просоченням. Зазвичай це полотна, виготовлені з суміші синтетичних та натуральних волокон, які мають спеціальне захисне просочення. Такі тканини чудово підходять для виготовлення спецодягу працівників лабораторій та дослідних центрів, які регулярно працюють з агресивними компонентами. Якщо на тканину потрапить кислота або розчин лугу, це не призведе до утворення отворів та спалювання полотна. Цього не відбувається саме завдяки спеціальному просоченню.
  • Термостійкі. Їх використовують у металургійній промисловості, при експлуатації апаратів, що нагріваються до високих температур. Зокрема мова йде про сталеплавильні цехи, а також коксохімічне виробництво, при обслуговуванні кокосових батарей. Діяльність цих підприємств пов'язана з високою температурою, тому захищати працівників потрібно не лише від пилу.
  • Окремо варто виділити корпоративний спецодяг, основне завдання якого – не лише захист, але й позначення власних працівників та їх виділення серед інших людей. Мова йде про робітників приватних організацій, які працюють у сфері обслуговування. Це працівники піцерій, кав’ярень або обслуговуючих компаній, які надають послуги, пов'язані з електрикою, прочищенням каналізації чи прибиранням приміщень. Головна вимога, яка зазвичай виставляється до такого одягу – можливість прати багато разів, наявність емблеми з назвою компанії. Тканина повинна дихати і бути комфортною в експлуатації.

Переваги замовлення тканин для спецодягу від STG

Компанія Special Textile Group – це офіційний представник відомих іноземних організацій, які займаються виготовленням тканин для пошиття спецодягу. Special Textile Group багато років співпрацює з європейськими та азійськими підприємствами, що виготовляють тканини високої якості. Не варто заощаджувати на безпеці та здоров'ї власних працівників. Потрібно відшивати спецодяг з тканин, які мають відповідні властивості, та захищають тіло від негативних факторів, що трапляються на підприємстві.