Випадіння волосся: чому таке буває і як з цим боротися?

Коли після розчісування на гребінці залишається більше волосків, ніж зазвичай, це насторожує. Проте в більшості випадків розв’язати проблему доволі легко — достатньо дещо змінити у щоденній б’юті-рутині.

Головні причини випадіння волосся

Якщо зачіска почала стрімко рідшати, то зупинити процес облисіння допоможе якісний професійний засіб проти випадіння волосся. Доволі широкий вибір такої продукції є у міжнародного бренду Vichy. Компанія спеціалізується на випуску дерматокосметики, значна частина якої призначена для догляду за волоссям. Але щоб косметика дала бажаний результат, варто з’ясувати, що саме спровокувало більш інтенсивне випадіння волосків, і надалі уникати цих тригерів.

Найпоширеніші причини «волосопаду»:

  • сильне емоційне потрясіння чи хронічний стрес;
  • природний цикл оновлення волосяного покриву;
  • авітаміноз;
  • гормональні зрушення;
  • неправильний догляд за волоссям.

Доволі часто зачіска починає стрімко рідшати, якщо користуватися шампунем з вмістом консервантів, парабенів та іншої «хімії». Зловживання засобами для стайлінгу також може пошкодити структуру волосся та послабити волосяні фолікули, що також веде до зменшення густоти.

Як зберегти густоту зачіски?

Коли зачіска починає втрачати колишню густоту, важливо зберегти максимально можливу кількість тих волосків, які є, й простимулювати ріст нових. Допоможуть у цьому спеціальні косметичні засоби. Взяти хоча б косметику для волосся Vichy. Компанія розробила серію Dercos Aminexil, в яку входять шампуні, бальзами, ампули, дія яких спрямована на зупинку процесу облисіння та збільшення густоти волосяного покриву.

Унікальність засобів Vichy — в їхньому інноваційному складі. В основі Dercos Aminexil використані спеціальні комбінації активних речовин, які діють комплексно: забезпечують догляд за шкірою голови, наповнюють фолікули поживними речовинами та зміцнюють волосся по всій довжині.

Розробляючи формули проти облисіння, спеціалісти компанії врахували, що алопеція у жінок та чоловіків має різну природу й розвивається за різними схемами. Тому Vichy випускає косметичні засоби спеціально для жінок і чоловіків. Якщо взяти до уваги численні позитивні відгуки про продукцію цього бренду, можна впевнено говорити, що вона й справді дає бажаний результат і допомагає зупинити облисіння. А ви вже пробували засоби Vichy?