З чого має складатися гардероб сучасного чоловіка

У шафі сучасного чоловіка мають бути фірмові чоловічі джинси, куртки та спідня білизна. Чи справді це три «кити» чоловічого гардеробу, на яких тримається стиль і впевненість сильної статі в собі та у своїх силах?

Бесплатные фото Сумка

Який він – сучасний чоловік?

Сучасний чоловік впевнений у собі та своєму стилі. Йому не потрібно турбуватися про те, що думають інші – він живе у своє задоволення і при цьому добре виглядає.

Сучасний чоловік знає, що в шафі досить дизайнерського одягу з улюбленого магазину, який ідеально підходить до образу і за розміром.

Він носить джинси, які сидять на ньому як треба – не надто тісні та не надто мішкуваті моделі.

Він надягає штани кежуал з дизайнерськими лейблами, які демонструють його почуття стилю, не виглядаючи показними.

Він носить куртки з таким самим безтурботним ставленням: вони йому пасують – не надто великі чи маленькі, не надто тонкі чи товсті – не щільно прилягають до талії. Цей верхній одяг демонструє його почуття стилю без надмірності.

А коли настає час лягати спати? Тоді і для цього у нього є щось особливе: дизайнерська білизна зручних фасонів з якісних матеріалів, які відносяться до його тіла по-королівськи і при цьому виглядають досить добре, щоб носити їх на публіці, якщо він захоче показати фігуру!

Тож з чого складається гардероб чоловіка XXI століття?

Гардероб сучасного чоловіка має складатися з кількох ключових категорій одягу.

Джинси

Пара-трійка гарних джинсів – це брендові джинси чоловічі. Можуть бути однотонні сині, чорні та світлі, без візерунків та декору, правильної довжини. Хороший комплект джинсів – обов'язковий атрибут будь-якого чоловіка. Незалежно від того, на роботу в них чи на прогулянку, джинси – наріжний камінь гардеробу кожного чоловіка на всі сезони.

Існує безліч варіантів, але починати краще з улюбленого бренду. Хороша пара джинсів може бути будь-якою – від Balmain або Dolce&Gabbana та іншої улюбленої марки. Головне, щоб вони добре сиділи та дарували почуття комфорту. Джинси можна носити з сорочкою на ґудзиках та блейзером або з футболкою та кросівками.

Куртки

По-друге, потрібна якісна куртка – найкраще вибирати брендові чоловічі куртки. Це може бути куртка-бомбер, осіння шкіряна куртка або парка з теплими рукавами – все, що відповідає індивідуальному стилю та поєднується з рештою гардеробу. Якщо на вулиці не дуже спекотна погода, куртку можна носити з джинсами чи чиносами та черевиками. А коли холодно, куртку можна надіти поверх піджака або блейзера з тонкої тканини.

Білизна

І останнє, але не менш важливе: не варто забувати про спідню білизну! Якщо потрібно вийти на публіку в одних джинсах та сорочці, важливо, щоб під ними чоловік почував себе комфортно. Брендова чоловіча білизна має бути зручною і достатньо міцною, щоб витримувати прання без втрати форми та вицвітання кольору. Варто вибрати білизну з кращих колекцій, яка відводитиме піт від тіла, щоб вона залишалася сухою і прохолодною протягом усього дня. Перед покупкою варто переконатися, що білизна добре сидить і зручна настільки, що її можна носити щодня!

Звичайно, доповнити ансамбль можна іншими виробами – взуттям, аксесуарами, піджаком, сумкою і не тільки. Всі ці новинки сьогодні доступні навіть із онлайн-шопінгом!