Призначення та ефективність RF ліфтинга

Сучасні жінки витрачають величезні кошти на догляд за шкірою, обличчям, тілом. Саме це дозволяє подовжити молодість та зберегти красу шкіри. Найбільш популярними серед косметологів вважають не інвазивні методики, які не потребують введення під шкіру вітамінних препаратів, гіалуронової кислоти. Простіше кажучи, це апаратна косметологія, в основі якої дія на шкіру лазерних, радіохвиль, перемінного струму, інфрачервоного та ультразвукового опромінення.

Принцип дії RF-ліфтинга

Щоб провести RF ліфтинг, використовують спеціальне обладнання, що працює завдяки використанню струму низької частоти. В основі роботи лежить нагрівання глибоких шарів шкіри до температури 41-42 градуси. Верхній шар епідермісу не нагрівається, бо обладнання діє на глибокі шари шкіри. Завдяки цьому активізуються процеси обміну речовин, а також покращується живлення тканин. Після проведення маніпуляції краще працюють різноманітні вітамінні суміші, а також мінеральні коктейлі.

Етапи проведення RF-ліфтинга:

  • Не потрібно використовувати знеболювальних препаратів, бо процедура не викликає больових відчуттів. Під час маніпуляції пацієнт відчуває невелике нагрівання, а також приємне тепло. Перед проведенням процедури зі шкіри змивають макіяж, видаляючи забруднення. Для цього використовують спеціальні тоніки, пінки та гелі.
  • Після очищення шкіру змазують живильними компонентами, які покращують проведення електричного струму та хвилі з різною довжиною. Зазвичай це суміш вітамінних коктейлів або гель з гіалуроновою кислотою.
  • Процедура триває 25-30 хвилин та може проводитися на будь-яких ділянках тіла. Це необов'язково обличчя, адже RF-ліфтинг можна використовувати для покращення пружності живота, стегон та проблемних місць. Нерідко методику використовують для зменшення стрий, які виникають після вагітності або різкого набору ваги.

Які завдання дозволяє вирішити RF-ліфтинг?

Це оптимальний варіант для боротьби з птозом та обвисанням тканин. Рекомендовано використовувати жінкам у віці 35-45 років, які не готові користуватися послугами пластичних хірургів або застосовувати спеціальні нитки, “кігті”, що покращують овал обличчя. Завдяки процедурі вдається зменшити об’єм підшкірної жирової клітковини та зробити його менш вираженими. Вдалий варіант омолодження обличчя з деформаційним типом старіння, в процесі якого жирові пакети переміщуються у нижню частину обличчя. Тому найчастіше страждає саме нижня третина обличчя. Завдяки покращенню обміну речовин та запуску відновлювальних процесів, вдається покращити стан шкіри зі зморшками, а також в'янучого епідермісу.