Good Sushi & Pizza — доставка піци у Франківську

Вітаємо Вас, раді що Ви теж є поціновувачем смаковитої італійської піци! Ми залюбки втамуємо Ваш голод та доставимо справжнє гастрономічне задоволення, завдяки стравам.

Вітаємо Вас, раді що Ви теж є поціновувачем смаковитої італійської піци! Ми залюбки втамуємо Ваш голод та доставимо справжнє гастрономічне задоволення, завдяки стравам, які сміливо можна назвати шедеврами кулінарного мистецтва. В меню представлено величезний вибір позицій, розмаїття начинок дозволить обрати ту страву, яка буде Вам до снаги. Вони створюються за популярними, традиційними і авторськими рецептами, тому володіють неповторними смаковими якостями.

Наш сервіс

Отож, якщо ви хочете смачно попоїсти, але лінуєтеся йти в піцерію, або не маєте для цього часу, сил чи настрою, залишайтеся в зоні свого комфорту, а ми доставимо їжу прямо до порогу Вашого дому чи офісу. Доставка піци від Good Sushi & Pizza, безкоштовна, якщо адрес доставки знаходиться в межах міста Івано-Франківськ та Франківської ОТГ. Просто подзвоніть нам за номером телефону: +380992382728 і зробіть своє замовлення, а ми його швиденько приготуємо і оперативно доставимо. Транспортування їжі здійснюється в термобоксах, тому вона потрапить до столу свіжою і тепло.

Також ми обслуговуємо клієнтів на винос, Ви можете особисто завітати в один із наших закладів та забрати своє замовлення. Вони працюють за адресами: м. Івано-Франківськ, вул Грюнвальдська, 10 та Сорохтея, 41А. Але найзручніше, замовляти через інтернет. На нашому сайті є детальне меню, де представлені не тільки піца, але й суші, супи та різноманітні напитки. Тут можна оглянути кожне блюда та навіть змінити його інгредієнти! Для цього скористайтеся конструктором піци, оберіть з яких продуктів буде складатися її начинка, виключіть інгредієнти, які не подобаються, та добавте те, що смакує, або створіть блюдо з нуля! Чекаємо на Ваші онлайн замовлення – https://goodsushi.if.ua/

Смачно і дешево

Нашу піцу створюють досвідчені й талановиті піцайоло, використовуючи добірні інгредієнти, свіжі, поживні, якісні та екологічні. Процес приготування відбувається на кухні, облаштованій за останнім словом сучасної кулінарної техніки. Завдяки цьому, вона у нас завжди смачна. Тому не стримуйте себе, їжте до схочу, тим паче, що можете не обмежувати себе в порціях і виборі.

Просто скористайтеся акцією 1+1=3, купивши дві піци третю отримайте в подарунок! Поласуйте одразу декількома смаками, наїжтеся від пуза, або пригостіть друзів. Так Ви зможете накормити всіх і при цьому зекономити кошти, або продегостувати нові начинки, щоб визначитися із своїми гастрономічними вподобаннями.