З чим носити білі жіночі кросівки? ТОП 7 ідей

Зараз кросівки — це не тільки спортивне взуття, за допомогою цього аксесуару можна створити безліч аутфітів у кежуал-стилі. Дуже багато ідей існує саме для білих кросівок, що можна поєднувати з різним одягом.

Придбати білі жіночі кросівки та взуття будь-якого іншого кольору можна в інтернет-магазині Megasport. Тут на покупців чекає оригінальна продукція таких відомих брендів, як Nike, Champion, New Balance, Puma. А щоб процес шопінгу був ще більш приємним, Мегаспорт пропонує долучитися до програми лояльності та сплачувати бонусами за частину замовлення. До переваг інтернет-магазину можна також додати безкоштовну доставку (для всіх замовлень, чия вартість перевищує 2500 грн).

Чому популярні саме білі кросівки?

Велика кількість стилістів радить створювати аутфіти саме з білими кросівками, адже таке взуття:

  • може підійти під будь-який повсякденний і діловий образ;
  • виглядає лаконічно та ненав’язливо;
  • допомагає створити дорогий образ.

Такий варіант ідеально підійде жінкам, що не прагнуть акцентувати на взутті, а розглядають кросівки як органічне доповнення аутфіту.

З чим носити білі жіночі кросівки: найкращі ідеї

Якщо ви прагнете створити total white look, то сміливо поєднуйте таке взуття з білою сукнею. Довжина сукні може бути будь-якою – в результаті ви все одно отримаєте виразний та дуже свіжий аутфіт. Невдалим буде лише поєднання з вечірньою сукнею, адже розслабленість, що створюється кросівками, буде недоречна під час заходу.

Гарним варіантом буде і джинсова сукня, слід вибирати лише сукню-сорочку або джинсовий сарафан.

Спортивний костюм допоможе створити влучний аутфіт в стилі спорт-шик. Звісно, мова йде не про одяг для тренувань, а про трикотажний костюм з нестандартним оформленням.

Для створення розслабленого міського лука можна використати широкі штани кюлоти. Комбінувати такий одяг слід з джемперами, футболками чи топами.

Білі кросівки можна поєднати навіть з діловим костюмом, який має відносно вільний крій. Цей варіант підійде для офісу без суворого дрес-коду.

Спідниці також мають гарний вигляд разом з таким взуттям, мова йде про джинсові або шкіряні спідниці, що мають довжину міні чи міді. А от поєднання зі спідницею-олівцем буде геть недоречним.

Ідеально підходять білі кросівки до смугастого одягу (суконь чи футболок у морському стилі), цей аутфіт виглядає дуже свіжо та допоможе створити певний настрій.