Ювелірні вироби у стилі мінімалізм

У простоті прихована справжня розкіш — це правило, яке дозволить мати бездоганний вигляд, з легкістю створюючи стильні повсякденні та святкові образи. Елегантне базове вбрання у стриманих кольорах без додаткового декору вдало доповнить вишукані ювелірні вироби. Щоб купити кулон для дівчини у стилі мінімалізм, варто зважати на базові правила та рекомендації.

Вибір ювелірних виробів у стилі мінімалізм

Цей напрям буде до вподоби тим, хто віддає перевагу універсальному гардеробу, в якому всі вбрання бездоганно поєднуються одне з одним. Такий підхід заощаджує час і водночас дозволяє завжди мати стильний вигляд. У виборі прикрас корисно орієнтуватися на такі критерії:

  1. Без масивних деталей. Мінімалізм має простежуватися у всьому. Великі елементи порушать загальну гармонію. Краще віддати перевагу оригінальним плетінням або акуратному кулону на ланцюжку з тонкими ланками.
  2. Відсутність яскравих кольорів. Різнокольорові камені актуальні, якщо вони доповнюють вибраний відтінок основного одягу. Перевагу варто віддавати ніжним пастельним тонам.
  3. Лаконічність. Прості лінії та форми, універсальний дизайн, який виграє завдяки елегантності, а не великої кількості відтінків або складних малюнків.

Біжутерія рідко вдало поєднується з мінімалістичним образом. Оптимальним вибором стануть золоті та срібні ювелірні вироби.

Стиль мінімалізм: базовий перелік прикрас

Підбираючи аксесуари, важливо не перестаратися. Достатньо базового комплекту, в якому всі елементи виконані в одній стилістиці та добре поєднуються. Варто придбати:

  1. Сережки. Невеликого розміру, круглої, прямокутної чи квадратної форми. Розсип дрібного дорогоцінного каміння або один великий елемент матимуть доречний вигляд і підкреслять витонченість образу.
  2. Браслети. Елегантні, з гарним, але не химерним плетінням, візуально роблять зап'ястя більш тендітним. Допустимі м'які та жорсткі вироби, доповнені акуратними шармами або невеликою підвіскою.
  3. Кулони. Пожвавлюють образ, тому можна дещо відійти від базових правил мінімалізму, не порушуючи загальної композиції. Гарною ідеєю стануть оригінальні форми: серця чи кола на довгому ланцюжку.

Не варто комбінувати золоті та срібні вироби — краще віддати перевагу певному матеріалу. Придбання всіх прикрас одного бренду дозволить легко дотримуватися обраної стилістики, граючи з формами та деталями, але не виходячи за рамки основних правил мінімалізму.