Характеристики та технологія встановлення паркану жалюзі

Власники приватних будинків бажають захистити власну територію не лише від гучних звуків, але й від сторонніх очей. Проте вони не хочуть поступатися затишком та комфортом на присадибній ділянці, втілюючи свої мрії у реальність. Оптимальним варіантом у цьому випадку є використанням спеціального паркану від Forostina, який складається з окремих ламелей.

Переваги використання паркану жалюзі

На цьому різновиді паркану потрібно зупинитися власникам присадибних ділянок, які щось вирощують у дворі. З вулиці взагалі не видно, що відбувається на присадибній ділянці, але завдяки розташуванню ламелей під певним кутом, сонячні промені чудово проникають на ділянку та наповнюють її світлом. Завдяки цьому на ділянці завжди комфортний мікроклімат, що дозволяє вирощувати зелень, квіти та інші рослини. Навіть якщо ділянка знаходиться з північної сторони, де зазвичай дуже мало світла, завдяки наявності отворів у паркані, присадибна ділянка постійного наповнена повітрям, що перешкоджає утворенню плісняви та зростанню грибка.

Такий паркан жалюзі чудового поглинає звуки, слугує дуже довго, через використання спеціальних технологій виробництва. В основі лежить використання міцних опор, на яких закріплюються ламелі під певним кутом. Ламелі виготовлені з тонкої оцинкованої сталі, та покриті шаром полімерної фарби. Завдяки цьому паркан стійкий до дії вологи та сонячного проміння. Крім того, він відрізняється невеликою вагою, тому може встановлюватися на нестабільних ґрунтах.

Особливості встановлення та експлуатації паркану жалюзі

Під час встановлення такої конструкції, не потрібно влаштовувати серйозного та надміцного фундаменту. Достатньо лише якісно встановити опори, та закріпити ламелі у правильному порядку.

Технологія виготовлення та встановлення паркану жалюзі:

  • Ламелі паркану виготовляють з якісної китайської або українською сталі, товщина якої складає 0,4-0,5мм. Завдяки цьому такий паркан відрізняється міцністю, надійністю та стійкістю до механічних пошкоджень.
  • Використовуючи такі паркани, можна захистити присадибну ділянку від зайвих очей, але при цьому спостерігати за тим, що відбувається на вулиці.
  • Паркан може бути покритий стандартним полімерним покриттям з матовою поверхнею. Це класичний різновид, який виглядає досить стильно.

Для людей, що дотримуються класичного стилю під час оформлення присадибної ділянки та дизайну саду, створені паркани, що покриті полімерним складом під деревину. Компанія Forostina пропонує штахетник, водостічну систему, сайдинг, стовпи бетонні, блоки бетонні, профнастил для паркану та готові секції. Зовні такий паркан повністю повторює малюнок натурального дерева. Але на відміну від нього, він не розмокає та не гниє. Такий паркан не потрібно щороку покривати спеціальним просоченням або лаком, щоб зберегти від комах та вологи.