Виступи українських виконавців в Європі

В сьогоднішніх реаліях дуже багатьом українцям довелося покинути свої домівки, і переїхати жити за кордон. Їм доводиться пристосовуватися до нових реалій життя, знаходити нових друзів, вчити мову, міняти професії і йти працювати не за фахом. Це все дуже важко, але найважче це бути далеко від батьківщини, не чути на вулицях рідну мову, не бачитися з рідними і друзями. І щоб підтримувати бойовий дух, треба періодично відволікатися і знаходити частинку України в тому місці де проживаєш зараз. В цьому нам допомагають наші артисти, які гастролюють по всій Європі. На таких заходах ви зможете не тільки послухати спів улюблених українських артистів, а й поспілкуватися з однодумцями, потанцювати і відпочити душею.

Але як дізнатися де і коли всі ці заходи відбуваються, можете спитати ви. Дуже просто, всю цю інформацію ви можете знайти сайті es.mticket.eu. На якому зібрані всі заходи що будуть проходити протягом найближчого року і у всіх містах Европи. Наприклад, якщо ви знаходитеся в Іспанії і вас цікавлять концерти в Барселоні, то вам достатньо зайти на сайт і обрати те що вам до вподоби. Найближчий захід який буде відбуватися в Барселоні – це концерт дуже відомого гурту The HARDKISS, який відбудеться 20 березня 2023 року. Також найближчим часом можна придбати квитки на такі гурти, як Бумбокс, KALUSH ORCHESTRA, VERKA SERDUCHKA, ARTEM PIVOVAROV, КАZКА, Степан Гіга і навіть славнозвісний гурт OKEAN ELZY. 

Як придбати квитки

Придбати квитки дуже просто, для цього необхідно:

  • Зайти на сайт, обрати із списку бажаний захід і натиснути кнопку Придбати квиток.
  • Далі вам треба буде обрати місце в залі де буде проходити концерт, ввести свої дані, номер телефону і адресу електронної пошти.
  • Оплатити можна не виходячи з дому за допомогою картки VISA або Master
  • Після оплати квитки вам надійдуть на пошту, вам достатньо буде їх роздрукувати або пред`явити на вході на екрані вашого смартфону.

Переваги

Купувати квитки в такий спосіб дуже швидко і економно, вам не треба витрачати гроші і час на поїздку до каси, не треба стояти в черзі, розмовляти з касиром, тим паче якщо ви нещодавно приїхали у нове місто, і просто не знаєте мови. Вам достатньо зайти на сайт з телефону або комп’ютеру, і всього за дві хвилини квитки будуть ваші. Ще дуже важливо є те, що ви самі обираєте місця, одразу бачите ціни на кожен ряд і на кожне місце, зможете обрати варіант що підходить саме вам. Тому не гайте часу заходьте на сайт і перевіряйте календар цікавих заходів у вашому місті.