«100% пломбір ДСТУ 4733» – 100% натуральності!

Основне правило ідеального смаку — якість та натуральність! Класичний та чистий смак пломбіру з ледь відчутним вершковим присмаком, солодкуватими нотками та ніжною кремовою текстурою. Саме таким баченням керувалася компанія «Ласунка» створюючи свою новинку «100% пломбір ДСТУ 4733»!

Сьогодні в Україні при виробництві морозива діють три стандарти якості, по-іншому кажучи, ДСТУ: 4733, 4734, 4735. І саме маркування на обгортці дає зрозуміти, яке саме морозиво знаходиться всередині.

ДСТУ 4733 вважають найкращим, адже так позначають пломбір, вершкове чи молочне морозиво. Тому і назва нового десерту говорить сама за себе – «100 пломбір ДСТУ 4733»!

Оскільки в основі тільки натуральні складові (навіть доктор Комаровський не знайшов нічого зайвого): молоко, вершкове масло і трохи цукру. Та головна його перевага – відсутність будь-яких «Е», рослинних жирів, консервантів та барвників. Бо лише таке морозиво може носити горде ім’я ПЛОМБІР!

Для більшої зручності лінійка нового пломбіру включає в себе три варіації пакування: ескімо, відерко та еко-пакет. Тож кожен охочий купити морозиво — легко знайде для себе зручний варіант.

Новий пломбір від «Ласунки» — 100% натуральності та чудового смаку!