ПокерМатч — українська покерна платформа в європейській мережі

ПокерМатч – український покер-рум у популярній мережі iPoker

Найстаріша у світі покерна мережа АйПокер продовжує поглинати перспективні руми. Наприкінці минулого року українська гемблінгова платформа ПокерМатч доєдналася цієї великої сім’ї. Повний огляд можна прочитати в окремій статті.

 

Об’єднання з iPoker лише підсилило позиції української кімнати та надовго закріпило за ним репутацію найбільшого та найсучаснішого ігрового майданчику Східної Європи. У цьому матеріалі користувач зможе знайти загальні відомості про покер-рум та дізнатись, чим саме він приваблює недосвідчених гравців.

Покер-рум ПокерМатч: базова інформація

Перш за все кидається в око простий та зрозумілий інтерфейс головного лобі покерної кімнати.

Окрім фільтрів, є вкладки, що розмежовують найпопулярніші формати. Кожна з них становить собою окреме лобі, де зосереджені всі доступні пропозиції.

Покерна кімната Poker Match пропонує на вибір три основні дисципліни: Холдем, Холдем +6 та Омаха. Всі вони стандартно поділяються на кеш-ігри (зокрема Speed Poker) та турніри.

Гравцям доступні столи з наступними лімітами: Техаський Холдем від NL2 до NL500, пот-лімітна Омаха починаючи з PL2 до PL500 та Холдем 6+ від NL2 до NL20.

Турнірне лобі покерної кімнати досить насичене й поділяється на МТТ, Sit&Go, Twister (спіни) та фріроли.

Якщо говорити про багатостолові івенти, то бай-іни варіюються від 0,20€. У СнГ стартова вартість дещо нижча і становить від 0,05€ при кількості гравців від 2 до 9.

До злиття з iPoker на Покер Матч великою популярністю користувались Віндфоли, які після об’єднання з мережею стали називатись Twister. Мінімальна вартість таких турнірів трохи збільшилась, й тепер покеристи можуть зіграти у Твістер від 0,50€.

Оновлений рейкбек став значно вигіднішим, оскільки тепер є унікальний шанс отримати 100% кешбеку завдяки “Колесу Фортуни”.

PokerMatch Ukraine – причини зіграти в оновленому покер-румі

Як вже було сказано раніше, об’єднання з iPoker лише поліпшило становище ігрової платформи. У лобі з’явилось значно більше європейських користувачів. Середня кількість покеристів онлайн вдень становить 5 000, а після заходу сонця їх число починає збільшуватись у декілька разів. Саме поле насичене гравцями з інших країн.

Значно розширились функції взаємодії за столами. Тепер користувачі можуть відправляти своїм опонентам різноманітні анімації та емодзі.

Також була скасована заборона на програми для збору статистики, як от наприклад Hand2Note, Poker Tracker та Holdem Manager. Це суттєва перевага для досвідчених покеристів, які звикли працювати із додатковим софтом.

Бонусна система покерної кімнати дозволяє отримати 14 різних видів надбавок до депозиту. Також є такі плюшки від покер-руму, які не потрібно відігрувати.

Чим PokerMatch приваблює початківців

ПокерМатч має функцію вбудованого HUD-у в турнірах, що дозволяє отримати трохи більше інформації про суперників.

У покерній кімнаті щоденно проходять безкоштовні турніри, найзатребуванішим з яких наразі є 25€ Daily Freeroll, завдяки якому користувач може виграти невеликий стартовий капітал без попередніх інвестицій та пройти шлях “from zero to hero”.

Попри злиття з АйПокер, мінімальна сума депозиту та кешауту не змінилась. Поповнитись можна починаючи від 50₴, а вивести платформа дозволяє від 250₴.

Покер-рум продовжує організовувати турніри не тільки в онлайні. Періодично в лобі можна знайти сателіти у великі живі івенти.

Джерело: https://cardmates.ua