Тютюн BlackSmok для кальяну: чому варто обрати

Для людини, яка любить кальян та використовує його завжди, щоб відпочити, розслабитись і гарно провести час із друзями, велике значення має тютюн. Його вибирають за різними показниками. Має значення, наскільки гарний та щільний дим дає продукт, який має присмак. Завжди цікавляться й міцністю суміші. Початківцям більше подобаються м’які та легкі, досвідчені надають перевагу міцним. У кожного власні вподобання.

Останнім часом великий попит має товар від українських виробників. Одним із таких є BlackSmok. Цей тютюн створили як якісну альтернативу відомим продуктам (наприклад, Darkside і MustHave). Він не поступається їм за смаковими властивостями, стійкістю до перегоряння, розмаїттям смаків. Його все частіше пропонують у ресторанах, барах, готують вдома на вечірці, коли збирається багато друзів, а також просто для себе.

Тютюн Black Smok (Блек Смок) купити в Україні | Smoky Shop 

Які головні особливості

Суміш можна назвати гарячою новинкою на українському ринку. Вона з’явилась зовсім недавно, але вже має велику кількість прихильників. Тютюн BlackSmok для кальяну обирають поціновувачі міцного диму, який чудово освіжає й залишає після себе тільки найкращі враження. Його виготовляють із якісного бразильського листа преміум категорії «Берлі». Створюючи бленд, додають і більш легкий («Вірджинія Голд»). Та це ніяк не впливає на смакові якості та міцність диму.

При створенні продукту використовують лише натуральні інгредієнти. Це гліцерин, ароматизатори й поліпропіленгліколь американського та німецького походження. Тютюн має помірну сиропистість, дрібну або середню нарізку. Працювати з ним під час заправляння дуже просто. Варто зазначити, що через липкість продукту знадобиться більше часу для розпушування. Загалом суміш чудово підходить для приготування в домашніх умовах.

Склад має всі характеристики, необхідні для повноцінного розкриття міцної серії. Попри те, що на ринку «Блек Смок» з’явився недавно, у його лінійці вже достатньо різноманітних смаків. Можна обрати як класичні, звичні для цінителів, так і екзотичні. Наприклад, якщо подобається цитрусова ароматика, варто звернути увагу на лимонні цукерки. Полуничний десерт прийдеться до душі тим, хто звик замовляти солодкі смаки.

Причини популярності продукту

Тютюн BlackSmok є жаростійким. Швидко відновлює всі характеристики в разі перегрівання. Приємний горіховий посмак нікого не залишить байдужим. Попри високу міцність, суміш не б’є по горлу, не викликає дискомфорту. Знайомство з нею стане приємним досвідом для того, хто хоче спробувати щось більш екзотичне й важке. Дим виходить завжди густим та щільним. 

Тютюн Black Smok (Блек Смок) купити в Україні | Smoky Shop

Суміш поєднує в собі велику кількість переваг:

  • якість. Під час виготовлення використовують сировину лише преміум-сегменту. Тому смак тютюну завжди повноцінно розкривається, у ньому не відчувається ніяких сторонніх неприємних ноток;
  • можливість змішування з іншими марками й сортами для створення цікавих міксів. Багато хто купує моносмаки, тобто ті, які складаються лише з одного інгредієнта, щоб створювати власні цікаві поєднання, дивувати ними гостей;
  • чудова витримка. У результаті смак розкривається поступово. Але всі учасники процесу відчуватимуть його до самого кінця;
  • прийнятна ціна. Придбати продукт зможуть як невеликі заклади, так і власники домашніх кальянних.

Тютюн продається розфасованим по 100 грамів. Цього вистачить на 4-5 забивок. Коробка зроблена з картону, всередині знаходиться упаковка з продуктом, який зручно зберігати, не виймаючи з ємності. Якщо під час смакування він видається дуже міцним, варто додати «Щербетлі» або «Джибіар».

Як правильно приготувати

Найкраще використовувати класичну турку або чашу типу «убивашка». Будь-які силіконові моделі або фанел для такого випадку не підходять. Забивати треба рихло й без дотику; якщо є бажання, варто сформувати колодязь. Для розігріву достатньо чотирьох вуглинок, краще кокосових. Прогрівати відкрито потрібно до 8 хвилин, під ковпаком – не більше ніж 5 хв. 

Вибрати й замовити BlackSmok на найкращих умовах пропонує інтернет-магазин Duman. Тут можна придбати також інші товари для кальяну.