Якими препаратами вилікувати гельмінтоз

Гельмінтоз — це хвороба, що розвивається під впливом гельмінтів. У народі це зветься простіше — глисти. Так називають кілька видів хробаків, що паразитують всередині людського організму, та спричиняють низку супутніх захворювань. Головна складність у лікуванні захворювання полягає в тому, що багато людей соромляться йти до лікаря з проблемою гельмінтозу, вибираючи народні засоби. Робити цього не варто, тому що за допомогою лікарських препаратів https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/protiv_glistov ви позбавитеся глистів раз і назавжди, а відвари та настоянки тільки погіршать проблему.

Які препарати допомагають від глистів

Історії про те, що глисти «вийшли» самі — прості міфи. Якщо запустити хворобу, це може призвести до аномального зниження рівня гемоглобіну та непрохідності кишківника. Гельмінтоз може бути гострим та хронічним. Дуже важливо вчасно звернутися до лікаря, не допустивши переходу захворювання у хронічну стадію. Серед препаратів, що може призначити лікар, варто зазначити:

  • протигельмінтні таблетки — допомагають вбити паразитів;
  • ентеросорбенти – знищують всередині організму продукти життєдіяльності глистів та шкідливі речовини, що з'явилися під час знаходження черв'яків у черевній порожнині;
  • антигістамінні препарати — їх необхідно приймати на гострій стадії захворювання, щоб позбавитись алергії;
  • фолієва кислота, залізо, вітаміни В12 — вони потрібні в разі ускладнень у вигляді анемії;
  • пробіотики — відновлять флору кишківника після приймання лікарських препаратів;
  • гепатопротектори — захищають печінку.

Пам'ятайте, що купувати таблетки від глистів на власний розсуд не рекомендується. Це досить серйозні препарати, що можуть спричинити побічні ефекти у разі передозування чи неправильного приймання.

Де придбати пігулки від глистів

Коли ви отримаєте рецепт від лікаря, знайти необхідні ліки не складе проблеми. Це можна зробити на сайті медичної інформаційної системи «Аптека 9-1-1», де ви не тільки побачите наявність того чи іншого препарату в аптеках вашого міста, але й зможете забронювати лікарські засоби або замовити їх доставку. З МІС "Аптека 9-1-1" вам більше не потрібно витрачати час на пошук таблеток. Просто та зручно.