Іграшки для дівчаток: 5 ідей для подарунка

Вибрати подарунок для дівчинки буде не складно, якщо ви хоч трохи знаєте, що їй подобається. Про вподобання дитини можна уточнити у батьків, але якщо ви вирішили самостійно вибрати подарунок для маленької пані, вам допоможе інтернет-магазин іграшок Big Baby https://bigbaby.com.ua/product-category/dlya-pryntses/.

На що орієнтуватись під час вибору подарунка для дівчинки

Діти ростуть швидко, тож в пошуках подарунка в першу чергу зверніть увагу на вік дитини та її інтереси, так вам буде легше вибрати корисний подарунок. Для кожного віку є свої іграшки, які будуть не тільки цікавими, а й корисними:

  • Від народження до 1 року чудово підійдуть іграшки яскравих кольорів, які привертатимуть увагу дитини. Іграшки мають бути приємної текстури та великих форм, які малюк зможе безпечно вивчати руками та кусати. Дрібні деталі тут не підходять.

  • Від 1 до 3 років. У цьому віці дітки вже активніше пізнають світ, тож доречно буде подарувати щось для активного розвитку. Наприклад, дитячу коляску з лялькою чи конструктор.

  • Від 3 до 6 років. У цьому віці варто прислухатись до побажань та інтересів дитини, адже малеча вже знає, що хоче на подарунок. Тут підійдуть різноманітні настільні ігри та набори для творчості, просто лялька буде не така цікава дівчинці.

Варіанти подарунків для дівчинки

Звертайте увагу на те, наскільки іграшка корисна для розвитку малечі. У перші роки життя важливо, щоб дитина не тільки проводила час за грою, а ще вивчала світ. Декілька варіантів подарунків для маленької пані, які неодмінно сподобаються не тільки дитині, а й батькам:

  1. Іграшки для немовлят, що розвивають. Дівчинці до 1 року можна вибрати брязкальця, м'які книжки з малюнками, нічники з проєктором та бізіборди. У цей період важливо, щоб дитина була оточена цікавими, простими іграшками, картинками та могла потроху вивчати навколишній світ.

  2. Іграшкова побутова техніка. Щоб починати привчати крихітку до хатніх обов’язків, можна вибрати на подарунок дитячу кухню, іграшковий пилосос або чайний набір. Дівчинка з малечку за грою буде привчатись до порядку та гостинності.

  3. Ляльки та лялькові будинки. Це майже безпрограшний варіант для дівчинки від 3 років. Якщо є ляльковий дім і одяг для ляльок, то політ фантазії маленької в процесі гри не матиме меж, що чудово впливатиме на розвиток світогляду дитини.

 

  1. Пупси з коляскою. Маленькій дівчинці можна вибрати на подарунок пупса з пипкою, пелюшками та коляскою. У своїх іграх маленька наслідує маму, вчиться проявляти турботу — сповивати, переодягати та заколисувати свою ляльку. 

  2. Набори для макіяжу, прикраси. Дівчатка у будь-якому віці хочуть бути гарними, тож виберіть якісний набір косметики або ляльку, якій можна робити макіяж, фарбувати нігті та плести кіски.

Тепер ви точно виберете цікавий подарунок для дівчинки, не забудьте взяти з собою маленький букет квітів, щоб малеча відчула себе справжньою принцесою.