Як вибрати та встановити побутовий кондиціонер LG

Інтерес покупців до кліматичної техніки зростає стрімкими темпами, адже сучасне обладнання здатне не тільки охолодити/прогріти повітря в приміщенні, а й очистити від хвороботворних мікроорганізмів та бактерій. Саме такими властивостями відрізняється сучасний кондиціонер LG. Як же вибрати надійну та практичну модель? Що потрібно знати про встановлення кондиціонера? Відповіді на ці запитання підготували спеціалісти інтернет-магазину Stylus.

Визначте власні потреби

Перед покупкою кондиціонера LG необхідно визначитися з потужністю та типом пристрою. Так, корейський виробник пропонує спліт-системи, касетні та канальні кондиціонери. За способом розміщення пристрої бувають:

  • мобільні (переносні, портативні);
  • настінні (два блоки для зовнішнього та внутрішнього розміщення);
  • віконні (для встановлення в отвір вікна чи тонку стіну);
  • підлогові, підлогово-стельові.

Щодо визначення потужності, то тут необхідно враховувати площу приміщення. Існують спеціальні таблиці, де під площу приміщення прораховано оптимальну потужність пристрою (одиниця вимірювання BTU = 0,3 Вт).

Також важливо враховувати кліматичні особливості регіону (температурний діапазон та рівень вологості), кількість людей, тип приміщення.

Вивчіть характеристики кондиціонерів

Компанія LG випускає кондиціонери, які відрізняються розмірами, дизайном, характеристиками, способом керування та іншими факторами. Наприклад, техніка бренду повністю відповідає модним стилістичним трендам, а вироби із серії ArtCool виконані у вигляді картин. Більшість кондиціонерів виконані у традиційних кольорах: білий, сірий та сріблястий. Керування здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування або через програму SmartThinQ на мобільному телефоні (деякі моделі).

Техніка бренду відноситься до енергоефективного класу, що дозволяє користуватися всіма функціями та режимами, але не переплачувати за споживану електроенергію. Наприклад, модифікації з інверторним компресором знижують рівень потужності при досягненні заданої температури та підтримують стабільну роботу.

Вибираючи кондиціонер LG, зверніть увагу на наявність таких додаткових опцій:

  • автоматичний режим;
  • нічний режим;
  • іонізація повітря;
  • рециркуляція повітря;
  • видалення вологи (осушення);
  • самодіагностика;
  • самоочищення.

Зверніться до професіоналів

Часто великий вибір ускладнює пошук. Щоб вирішити подібну проблему і підібрати кондиціонер, що підходить під умови експлуатації, варто звернутися до професіоналів, які спеціалізуються на цьому питанні. Вони допоможуть підібрати модель під тип приміщення, прорахують оптимальну потужність та інші техпараметри, розкажуть про переваги та недоліки пристроїв.

Порівняйте ціни

Одне з найбільш критичних питань вибору кліматичної техніки — це вартість. Не вдається підібрати варіант під виділений бюджет? Фахівці інтернет-магазину Stylus можуть допомогти у вирішенні цієї проблеми. Крім того, кондиціонери бренду можна купити у розстрочку або кредит на взаємовигідних умовах.

Також варто відзначити той факт, що компанія LG завжди була клієнтоорієнтована і ретельно стежила за власною репутацією, тому техніка, що випускається, обов'язково супроводжується сертифікатами якості та гарантією. А великий вибір моделей дозволяє підібрати пристрій на будь-який гаманець.

Встановіть кондиціонер

Від правильності монтажу залежить як ефективність роботи техніки, так і її довговічність. Адже неправильне підключення або виставлення налаштувань може призвести до некоректної роботи пристрою або навіть поломки. Тому рекомендуємо не експериментувати, а довірити встановлення кліматичного обладнання фахівцям у цій сфері діяльності. Таке рішення забезпечить високу працездатність техніки та максимальну продуктивність.

Тепер ви знаєте, як вибрати надійний, практичний та зручний в експлуатації кондиціонер LG. Залишилася справа за малим — купити та встановити відповідну модель.