Що буде з криптою у 2023 році

Криптовалюта — валюта сучасності. Від її падіння і зростання залежить дохід багатьох жителів нашої країни. У цій статті поговоримо про те, що буде з криптовалютою у 2023 році, про те, яка ситуація зараз на ринку. Також ви дізнаєтеся що таке Tether, переваги та недоліки цього криптовалютного токена.

Що таке Tether

Отже,  що ж це за криптовалютний токен і чи можливо обміняти tether з карткою моно сьогодні. Криптовалютний токен - це одиниця, що представляє віртуальні гроші (також токен може представляти цінні папери, активи та інше). Варто зазначити, що криптовалюта стала відомою досить давно, але користуватися нею в Україні почали роки два-три тому.

Tether - це криптовалюта, яка для проведення фінансових операцій використовує блокчейн біткоїна. Вона прив'язана до фіатних валют (офіційна валюта, затверджена державою), таких як долар, євро і японська єна.

Tether має ряд переваг та недоліків, які потрібно відзначити детальніше.

Переваги:

  • має гарний захист від шахраїв;
  • має стабільну ситуацію на криптовалютному ринку;
  • може бути застосована до різних блокчейнів;
  • транзакції проводяться дуже швидко;
  • не потрібно відкривати рахунок у банку для продажу чи купівлі;
  • коливання практично відсутні.

Недоліків така криптовалюта не має, всі ризики прораховані, тому за грамотного використання збитків не буде.

То чи можливо все-таки обміняти tether з карткою монобанк і як це зробити? Ця процедура цілком реальна і при тому не займе у вас більш ніж 5-10 хвилин. Для цього потрібно знайти всього лише інтернет-обмінник, і так, після процедури ви отримаєте свої гроші прямо на карту.

Що буде з криптовалютою у 2023 році: прогнози аналітиків

Ні для кого не стане дивним, що 2022 рік став важким, він вплинув на всі сфери життя і криптовалюта не виняток. Звісно, не можна точно сказати, що станеться на ринку криптовалют поточного року, але аналізувати ситуацію можливо.

Розглянемо прогнози популярних аналітиків. Усі вони різні, є оптимістичні, а є песимістичні.

Почнемо з Тіма Дрейпера. Тім очікує, що біткоїн у 2023 році зросте на 1400% (тобто становитиме 250000$). Він каже, що очікує на покращення ситуації  цього та наступного року.

Керол Алексадер вважає, що біткоїн підніметься спочатку до 30 000$, а потім і до 50 000$. За її словами, це буде через вплив інвесторів, які мають велику кількість біткоїна.

А ось Ерік Робертсен (керівник Standard Chartered) і Марк Мобіус (інвестор) вважають, що біткоїн впаде і коштуватиме від 5 до 10 тисяч доларів у 2023 році.

Ситуація на криптовалютному ринку залежить від таких факторів:

  • ситуація у світі;
  • продаж або купівля біткоїна заможними інвесторами.

Оскільки ці події передбачити не можливо, залишається тільки спостерігати, і що найголовніше, грамотно розпоряджатися грошима.