Сімпарика Тріо: надійний захист для собак від бліх, глистів та кліщів

Позбавити собаку від нападів бліх непросто. Паразити не живуть на тварині, а лише використовують її як джерело їжі. Решту часу вони ховаються в підстилці, під меблями, в килимах та між щілинами покриття для підлоги. Блохи стрибають на собаку і смокчуть кров, впорскуючи в шкіру тварини речовину, яка викликає алергію. Від слини і через численні укуси собака свербить. Самки бліх відкладають сотні яєць. Нові блохи вже за 24 години готові розмножуватися.

Допомагає вбити паразитів на всіх стадіях розвитку препарату Сімпарика. Цей засіб з'явився на ринку зоотоварів кілька років тому і відразу спричинив суперечливі відгуки. Пропонуємо у форматі «питання-відповідь» отримати правдиву інформацію про Сімпарика Тріо та про те, як ліки працюють.

Чому собакам потрібний надійний захист від бліх

Блохи не тільки викликають свербіж та подразнення шкіри у собак. Вони часто стають причиною алергії, блошиного дерматиту. І паразити переносять серйозні захворювання, які можуть призвести до загибелі собаки. Тому профілактика паразитарних захворювань є вкрай важливою.

Що таке СімпарікаТріо

64269a64da7ae.png

Протипаразитарний препарат, який виробляється у форматі жувальних таблеток, розроблений для тварин з 8 тижнів життя. Щомісячні ліки захищають собаку від серцевих гельмінтів, кліщів дев'яти видів, вушного кліща, власоїда та демодекозу, бліх, круглих хробаків та анкілостом. Потрійний захист від бліх, кліщів та гельмінтів досягає 100% ефективності за 8 годин.

Скільки зберігається захист від паразитів

Захист від паразитів після прийому Симпарика Тріо зберігається до 35 днів. Додаткових препаратів та засобів використовувати не потрібно, навіть якщо собака часто купається, бігає у високій густій траві, контактує з іншими тваринами. Адже ефект від препарату не знижується.

Чи добре собаки переносять препарат

Собаки із задоволенням з'їдають жувальну таблетку, оскільки вона має смак печінки. Побічні ефекти при дотриманні дозування та рекомендацій виробника спостерігаються дуже рідко. Вони, зазвичай, викликані індивідуальною непереносимістю окремих компонентів. Але в 99,98% випадків домашні улюбленці чудово переносять прийом ліків.

Чи пройшла Сімпарика Тріо випробування

Препарат схвалений FDA, що рекомендується ветеринарною асоціацією США. В Україні багато ветеринарних лікарів використовують у своїй практиці Сімпарику Тріо, оскільки переконалися в її ефективності та безпеці на сотнях пацієнтів.

Як давати Сімпаріка Тріо?

Препарат собаці дається за графіком один раз на місяць із невеликою кількістю їжі. Важливо суворо дотримуватись дозування. Вона вказується на упаковці. Не дається Сімпарика Тріо, якщо раніше собака отримала протипаразитарні препарати з тими ж діючими речовинами (соломанер, моксидектин, пірантел), і термін їхньої дії ще не завершений.

Чи є обмеження щодо прийому Сімпарики Тріо?

Не призначається препарат ослабленим тваринам, собакам із інфекційними захворюваннями, у післяопераційний період, щенятам до 8-тижневого віку. Не проводились дослідження на вагітних суках.