Кілька переваг 16.4 iOS для вашого iPhone

Зовсім недавно вийшло нове оновлення для Айфона. І ще не всі встигли насолодитися перевагами оновленої операційної системи. Але ж саме завдяки зручності та продуманості iOS, а також інтеграції з іншими товарами від бренду Apple, багато хто вирішує придбати iPhone, зокрема й на сайті AppTown. І отримують в результаті тільки приємні враження. Розкриємо, які фішки приховала в собі iOS 16.4 для користувачів. 

Можливість голосової ізоляції для дзвінків

Наявність функції Voice Isolation у процесі здійснення дзвінків мобільним зв'язком виділятиме в пріоритеті голос абонента, що телефонує, та паралельно блокуватиме шум, що є навколо. Розробники переконують, що з часом подібна можливість з'явиться і в FaceTime, коли всі сторонні звуки, крім голосу абонента, будуть блокуватися. 

Voice Isolation налаштовується вручну. Для цього достатньо:

  1. Відкрити Центр управління.
  2. Натиснути «Режим мікрофона».
  3. Вибрати «Ізоляція голосу». 

Варто розуміти, що функція працює не на 100%, але дає змогу приглушити голоси або шуми навколишніх людей, особливо якщо потрібно зробити терміновий дзвінок на жвавій вулиці. 

Налаштування анімації скручування сторінки Apple Books

Деякі власники Айфонів були не зовсім раді, коли Apple вирішили прибрати анімацію перегортання сторінок під час використання Apple Books. І багатьох потішило, що подібна функція повернулася у версії 16.4. Тепер цю можливість можна налаштовувати. Достатньо лише у вкладці Page Turn Animation вибрати параметр Curl. І ви знову зможете насолоджуватися читанням книг зі звичною анімацією. 

Видалення дублікатів фото із загальної бібліотеки iCloud

Ця функція робить можливим автоматичне видалення дублікатів, які розташовані у бібліотеці iCloud Shared Photo. Це дає змогу не витрачати час на самостійний пошук і видалення їх вручну. Налаштування здійснюється за такою схемою: відкриваєте загальну бібліотеку, а потім, відкривши вкладку «Альбом», вибираєте налаштування «Дублікати». 

На цьому можливості пристрою не закінчуються. Достатньо купити iPhone у магазині AppTown і переконатися в цьому самостійно.