Протезування нігтів

У ваших нігтів непривабливий та нездоровий вигляд, який викликає у вас відчуття дискомфорту? Пропонуємо записатися до нашого центру Slim м. Київ для протезування нігтів.

Що таке процедура протезування нігтів?

Це моделювання нігтів із встановленням штучних нігтів на кінцеві фаланги пальців. Наші фахівці-пологи працюють з матеріалами, які не відрізняються від натуральних нігтів.

Вони встановлюють їх на пошкоджені області нігтьових лож, поки відновиться функціональність власних нігтьових пластин. Можете ознайомитися з відгуками про проходження процедури протезування нігтів нашими клієнтами як за ціною, так і результативністю.

Показання та протипоказання

Існують показання до застосування сеансів протезування.

Такі сеанси необхідні, щоб:

  1. Захистити відкриті нігтьові ложа від зроговіння.
  2. Поліпшити стан нігтів після хірургічного втручання.
  3. Сформувати бічні валики.
  4. Захистити слабкі, ламкі, розірвані нігті.
  5. Видалити потовщення (оніхогрифоз), коли ніготь дуже слабо росте.
  6. Прибрати поперекові та поздовжні розшарування нігтів (оніхолізис та оніхорексис).

Не можна проходити таку процедуру:

  • за будь-якого типу запалення;
  • псоріазі;
  • 100% відсутність твердих поверхонь пластин;
  • відкритих та свіжих ранах у ділянках нігтьових лож;
  • індивідуальної непереносимості препаратів;
  • грибки.

Таким чином, якщо немає протипоказань, можна зробити протезування нігтів і відновити функції пластин, покращити зовнішній вигляд, а також зміцнити нігтьові пластини.

Як відбувається регенерація пластин

Це повна або часткова заміна пошкоджених ділянок протезами при деформованих нігтях або критичних станах. Спочатку подолог обробляє деформована поверхня, видаляються залишки відшарованих нігтів, потім наносять спеціальний склад, завдяки якому формується потрібна форма та товщина.

Склад просушують УФ-лампою або на повітрі (залежить від типу) і він твердне. За рахунок цього пластини, що відростають, не деформуються і не скручуються.

З усіма актуальними цінами на протезування нігтів у Києві на базі нашого центру ознайомтесь у прайс-листі на сайті. Записуйтесь до нас на попередню консультацію щодо протезування нігтів на руках та ногах!