Хендмейд в Україні переріс у вигідний бізнес

Багатьох підприємців творче захоплення підштовхнуло до відкриття власної справи. Хтось воліє працювати сам, інші формують команди однодумців. Хендмейд зайняв особливе місце на ринку. У сучасному світі набагато легше презентувати свої вироби. В Європі величезний попит має автентичний український одяг, текстильні сувеніри. Майстрам однотонна тканина з льону стала полем для творчості. Завдяки своїм властивостям полотно використовується в багатьох виробах.

Цікаве про лляну тканину

Цей матеріал – рекордсмен зі зносостійкості, екологічності, універсальності. Для літніх речей він найкращий. Природні властивості сировини ефективно відводять вологу, зменшують температуру тіла в спеку. При цьому одяг залишається сухим. 

Льон має бактерицидні властивості, не викликає шкірних подразнень. Позбавлений статичного ефекту. Сон на такій постільній білизні спокійний та солодкий. Цікаво, що біле полотно з кожним пранням стає ще світлішим. Хімічні засоби не псують волокна, тому речі служать багато років.

Для яких виробів тканина з льону найкраща?

Полотно використовують у створенні найрізноманітніших речей:

  • одяг;
  • штори, скатертини, серветки;
  • постільна білизна;
  • декоративні подушки;
  • сумки, аксесуари.

Льон є гарною основою для вишивання нитками та бісером, розпису акриловими фарбами. 

Доглядати за виробами дуже просто. Користуйтесь порадами на бирках виробника. 

Де хендмейдери купують матеріали?

Майстри добросовісно ставляться до своєї роботи. Кожне їх творіння зроблене як для себе. У творчому помешканні завжди є власноруч виготовлені речі. Тому в матеріалах сумніву немає.

У кожного є улюблені місця закупівель. Одним із таких є інтернет-магазин tkani-atlas.com.ua. У великих каталогах повно гарних тканин. Сайт дозволяє зекономити. Багато акцій, безоплатне доставлення покупки від 500 гривень. Гуртовикам окремі знижки. Посилка їде швидко. Вранішнє замовлення відправиться ввечері. 

Творчість може стати справою всього життя. Головне — бажання та якісні матеріали.