Рейтинг букмекерів 2023: найкращі контори в Україні

У березні низка букмекерських компаній потрапила під санкції та припинила роботу в Україні. Велика кількість шанувальників азартних розваг, яка була їх клієнтами, втратила звичне місце для спортивних ставок і почала шукати альтернативи. Оскільки гравців з України приймає велика кількість контор, знайти надійну контору часом дуже непросто. Зробити правильний вибір здатен допомогти рейтинг букмекерів 2023 року, для якого потрапили найбільш надійні БК.

Складанням добірок найкращих сервісів прийому ставок онлайн, займається безліч ресурсів. Це і спеціалізовані сайти, присвячені азартним розвагам, і спортивні ЗМІ, редакції яких ведуть тематичні рубрики. Один з таких рейтингів букмекерів 2023 року, створений порталом UA Футбол, наведено нижче.

Топ-10 букмекерів України у 2023 році

Сайт ЮА Футбол регулярно оновлює рейтинг БК та публікує інші корисні матеріали про ставки. Станом на квітень 2023 року його добірка надійних БК мала такий вигляд:

  1. Favbet
  2. Vbet
  3. Pinnacle
  4. 1win
  5. Retiva Bet
  6. Betfair
  7. Sapphire Bet
  8. Pin-Up
  9. William Hill
  10. Bet and You

Перелічені компанії пропонують своїм клієнтам широкий вибір подій у різних видах спорту, на які можна зробити ставку. Серед них як популярні, так і значно менше поширені дисципліни. Крім того, БК підтримують швидкі та зручні грошові перекази, часто проводять акції та пропонують гравцям різноманітні бонуси. Завдяки їм робити ставки на спорт стає ще зручніше та приємніше.

Зручний доступ: Favbet скачати можна на телефон, а 1win — і на ПК

Сучасні букмекери дбають, щоб гравцям біло зручно робити ставки з будь-якого пристрою. Тому вони активно розробляють спеціалізоване програмне забезпечення. Додатки відомих контор на кшталт Favbet скачати можна на мобільні пристрої, що працюють під управлінням ОС Android та iOS. Вони дозволяють укладати парі на спортивні події з телефону у будь-якому місці, де є вихід в інтернет.

Деякі контори пішли ще далі і розробили ще й ПЗ для комп’ютерів. Так, на відміну від Фавбет, скачати додаток 1win можна і на ПК, які працюють на базі ОС Windows. У порівнянні з браузером, він швидше завантажує лінію, пропонує максимально зручний інтерфейс та інші переваги.

Обираючи букмекерську контору з рейтингу, слід дивитися, яке ПЗ вона пропонує. Якщо для гравців, які планують заходити в БК з комп’ютера, програми не дають суттєвих переваг, то на смартфонах різниця між застосунками та мобільною версією стає більш очевидною. Гра з телефону через додаток зазвичай набагато зручніша і швидша. Особливо важливо це для тих, хто надає перевагу live-ставкам. Оскільки коефіцієнти в них змінюються щохвилини, навіть через незначну затримку можна пропустити вигідну пропозицію.