Як вибрати та купити ідеальні жіночі кросівки Puma онлайн?

Жіночі кросівки PUMA користуються незмінною популярністю й доступні в безлічі кольорів. Вони чудово підходять для тренувань, тривалих прогулянок й мають дуже стильний вигляд. Якщо ви також обожнюєте це взуття й плануєте придбати іще оду ідеальну пару для свого гардеробу, вам не обов’язково витрачати час на шопінг в ТЦ. Ми навчимо вас купувати кросівки PUMA онлайн. Пропонуємо кілька корисних порад.

Виберіть свою категорію

Жіночі кросівки PUMA можна розділити на кілька категорій, залежно від їх дизайну, особливостей і призначення:

  • Класичні — це вічні моделі, які ніколи не виходять з моди. Зазвичай вони мають простий і витончений силует, низький або середній крій, застібку на шнурівці та гумову підошву. Найкращі приклади класичних кросівок PUMA — Suede Classic XXI, Basket Classic та Clyde.
  • Ретро — кросівки, натхненні минулими стилями й тенденціями, але виконані з сучасними технологіями. Вони часто мають масивну або вигнуту підошву, сітчастий або шкіряний верх, м'який язичок і комірець, а також кольоровий або контрастний дизайн. Серед таких моделей RS-X Reinvention, RS-Curve та Mirage Sport Remix.
  • На платформі — кросівки з товстою підошвою, яка збільшує зріст і покращує поставу. Такі моделі зазвичай виготовляються зі шкіри або текстилю, мають застібку на липучці й текстуровану або візерунчасту підошву. Найкращими варіантами кросівок на платформі Cali, Carina та Mayze.
  • Оригінальні — моделі, які не вписуються в жодну з перерахованих вище категорій, але відрізняються шармом і привабливістю. Зазвичай це кросівки з унікальними деталями: шкарпеткою, застібкою-блискавкою, трикотажним верхом або гібридною підошвою. Типовими моделями цієї категорії є Fierce, Defy та Thunder.

Виберіть свій розмір

Щоб кросівки добре сиділи на нозі, а вам було в них завжди комфортно, ви маєте вибрати свій розмір. Зазвичай, PUMA виготовляє своє взуття за розмірною сіткою ЄС, тому складнощів у цьому питанні не буває. Якщо ви раніше вже купували снікерси цього бренду офлайн, то достатньо подивитися на розмір старої пари. А якщо це ваші перші кросівки PUMA, визначте свій точний розмір і порівняйте його з розмірною сіткою бренду. Для цього потрібно:

  • взяти аркуш паперу, олівець і лінійку;
  • поставити на папір босу ногу й обвести її контур олівцем;
  • виміряти відстань в сантиметрах від крайньої точки пальця до крайньої точки п’яти (це і буде довжина вашої стопи);
  • додати до неї 0,5-1 см для запасу і порахувати свій розмір за формулою: (довжина стопи + запас) х 1,5.

Тобто, якщо ваша стопа має довжину 24 см, а запас — 0,5 см, то ваш розмір кросівок Puma: (24 + 0,5) х 1,5 = 36,75. Заокруглюємо до найближчого цілого числа й отримуємо 37.

Виберіть свій стиль і колір

Стиль і колір кросівок PUMA — це важливі параметри, які впливають на образ і настрій. Їх можна комбінувати з різним одягом і аксесуарами. Але для початку визначте, для яких цілей та сезону ви плануєте купувати кросівки PUMA. Якщо ви обираєте взуття для тренувань, то зверніть увагу на функціональність і комфорт. Колір у цьому питанні не має такої важливої ролі, як і одяг, в якому ви плануєте займатися спортом. Кросівки PUMA чудово комбінуються з легінсами, спортивними штанами, топом і навіть майками чоловічими. Для повсякденного носіння вибирайте саме такі, які пасують до вашого стилю одягу, підкреслюють вашу індивідуальність. Влітку краще носити легкі й дихаючі кросівки з тонкої тканини або синтетичного матеріалу. Для холодної пори підійдуть шкіряні моделі на товстій підошві. Колір має пасувати до вашого загального гардеробу. Чорні й білі варіанти — універсальні, підходять до різного одягу. А за допомогою яскравих кросівок можна зіграти на контрастах.

Читайте відгуки на сайтах

Коли ви купуєте кросівки PUMA онлайн, ви не можете поміряти або помацати їх наживо. Тому важливо читати відгуки та рейтинги інших покупців, щоб дізнатися про реальний досвід використання кросівок. Відгуки та рейтинги є на сайтах продавців або на спеціалізованих вебресурсах, які аналізують і порівнюють різні моделі кросівок за різними параметрами.