3 вакансії для віддаленої роботи в Сакраменто, на яку можуть розраховувати іммігранти

Коли справа доходить до пошуку роботи в Сполучених Штатах, багато людей вважають, що робота в офісі чи на виробництві є єдиним варіантом. Однак работа Сакраменто на дому є такою ж вигідною та прибутковою, що пропонує можливості для кар’єрного зростання, економлячи час на добирання. Насправді працівники можуть жити в інших містах і все одно працювати в компанії з Сакраменто. Важливо зазначити, що деякі роботодавці можуть вимагати, щоб віддалені працівники відвідували офіс кілька разів на місяць. У цій статті розповідається про найкращі професії для іммігрантів, які шукають роботу в Інтернеті на дому.

SMM-менеджер

ЗП: 50 500 $/рік.

Попри свою новизну, робота на дому в Интернете поширена в США. Основна роль digital-спеціаліста полягає в тому, щоб зробити популярною компанію або бренд в соціальних мережах за допомогою різноманітних інструментів. В обов’язки входить: 

  • публікація контенту, 
  • відповіді на повідомлення підписників, 
  • побудова стратегії розвитку компанії.

Роботодавці ставлять різні вимоги до майбутніх працівників. Деякі вакансії потребують мінімального знання англійської мови, відповідальності та навичок користування соціальними мережами. Інші — очікують досвіду роботи, навичок створення текстового, фото- і відео контенту. Вашу кваліфікацію оцінюють залежно від рівня ваших вмінь та професійних здібностей.

Менеджер з продаж

ЗП: 73 000 $/рік.

У Сполучених Штатах роботодавці шукають менеджерів з продажу для розвитку свого бізнесу шляхом пошуку нових ринків і залучення клієнтів. Головний обов’язок такого професіонала – працювати з холодними лідами та потенційними клієнтами. Окрім листування та телефонних розмов, їм часто потрібно працювати з CRM-системами, розвивати нові напрямки зростання, формулювати стратегію розвитку та створювати аналітичні звіти.

Як кандидат, від вас очікується щонайменше один рік досвіду продажів (але чим більше, тим краще) і вільне володіння англійською мовою. Однак для компаній, заснованих україно-/ російськомовними емігрантами, знання англійської може бути не обов'язковим. 

Графічний дизайнер

ЗП: 52 000 $/рік.

Графічний дизайнер займається візуальною комунікацією для компаній. Вони можуть створити фірмовий стиль або окремі його елементи (логотип, шрифти), розробити рекламні матеріали (візитки, банери, брошури), розробити сайти. Як правило, спеціалісти з графічного дизайну вибирають певну нішу (тільки веб-сайти або лише фірмовий стиль), але компанії часто шукають універсальних професіоналів, які можуть впоратися з усіма їхніми завданнями.

Для цієї работы на дому, не обов’язково потрібен сертифікат або університетська освіта – на ринку є багато талановитих дизайнерів-самоучок. Однак наявність диплома американського навчального закладу може бути перевагою, особливо якщо у вас невеликий досвід. Загальні вимоги включають знання Adobe Photoshop, Corel Draw, InDesign, розуміння принципів дизайну, хороший смак і принаймні мінімальне портфоліо. Відмінне знання англійської мови для цієї професії не є критичним.

Боїтеся, що віддалена робота може бути не оплачена?

Це помилкова думка, що до віддалених співробітників ставляться інакше, ніж до тих, хто працює в офісі. Компанії офіційно наймають віддалених працівників так само як офісних працівників, і цінують їхню роботу. Менеджери можуть час від часу запрошувати віддалених спеціалістів в офіс або надавати зворотний зв'язок по телефону раз на тиждень. Не втрачайте можливість працювати вдома.