УЗД у діагностичних центрах СДС

Мережа медичних закладів Сучасні Діагностичні Системи (СДС) запрошує всіх бажаючих пройти кваліфіковане обстеження на нових ультразвукових апаратах. Наша компанія розгорнула широку діяльність, включає діагностичні центри УЗД у Києві та Україні.

Наразі представлено 12 медичних закладів, з них 6 знаходяться в українській столиці, ще 5 - у населених пунктах Київської області та 1 - у Львівській області. У кожному закладі ви можете отримати професійні послуги відповідно до міжнародних стандартів.

УЗД діагностика СДС

Ультразвукові дослідження включають обстеження різних органів людського організму:

  • органи черевної порожнини;
  • заочеревинний простір;
  • сечостатеві органи - передміхурова залоза;
  • область малого тазу;
  • груди та щитовидка;
  • суглобові групи на руках та ногах.

Окрім стандартного УЗД ми проводимо дуплексне обстеження, яке дозволяє зареєструвати показання у чорно-білому та кольоровому режимах. Це розширений вид діагностики, спрямований вивчення швидкості кровотоку у венах, артеріях, кровоносних судинах різних органів. Таку методику часто застосовують у кардіології з метою оцінки роботи серця.

Незалежно від обраного різновиду ультразвукової діагностики, ви можете розраховувати на кваліфікований сервіс. У нас працюють досвідчені діагности, які чітко визначають методику обстеження для отримання детального зображення. Вони грамотно інтерпретують отримані дані для більш чіткої постановки діагнозу.

Діагностичні центри УЗД у Києві та Україні

Наші УЗД центри у Києві розташувалися як у районах на правому, так і на лівому березі столиці, щоб кожен зміг знайти заклад поблизу та не витрачав багато часу на дорогу. Шість київських медичних центрів СДС розмістилися біля станцій метро Мінська , Лук'янівська , Чернігівська та Голосіївська , а також вулицями Солом'янською та Рогозівською .

Інші наші УЗД центри в Україні локалізовані у населених пунктах Київської області та місті Дрогобич Львівської області. Незалежно від місця розташування медичного центру ви отримуєте однаково широкий комплекс послуг та привітний прийом.