Душові двері SKLO

    Двері в душову кабінку — один із центральних елементів ванної кімнати. Вона забезпечує комфортне використання душової кабіни, а також підвищує привабливість приміщення. Тому до її вибору підходять відповідально. Компанія SKLO – розробник проектів скляних конструкцій. Ми пропонуємо індивідуальні варіанти душових дверей, виготовлені на власному виробництві.

    Душові двері від українського виробника

    Скляні душові двері тільки на вигляд здаються простий конструкцій. Насправді, вони мають ряд деталей і різновидів, куди слід звернути увагу:

    • вид скла – прозоре, тоноване або матове;
    • варіант відкривання - розсувний, орний або кутовий;
    • колір фарбування фурнітури – будь-які відтінки за каталогом RAL ;
    • нанесення лазерного гравіювання або декоративних візерунків на розсуд замовника.

    Компанія SKLO виготовить для вас повністю індивідуальні за конструкцією двері, налаштовані за функціональністю та зовнішнім виглядом під ваші вимоги. Ми ретельно підбираємо душові елементи за розміром та форматом монтажу, а для точного прорахунку ціни на душові двері ви можете скористатися послугою попереднього розрахунку.

    При виготовленні душових дверей ми використовуємо загартоване скло. Воно має високу міцність, що підвищує безпеку експлуатації. Таку скляну конструкцію буде складно розбити, і навіть якщо вам це вдасться, осколки не будуть гострими. Ви не зможете поранитися ними.

    Душові двері під ключ

    Компанія SKLO пропонує вам купити душові двері "під ключ". Це означає, що ми беремо на себе зобов'язання не лише з проектування та виробництва скляної конструкції, але й займаємось її монтажем та подальшим обслуговуванням. В одному місці ви отримуєте повний спектр послуг. Немає необхідності звертатися до іншої фірми для встановлення душових дверей та вирішення інших завдань.

    Душові двері у Києві ви можете на власні очі побачити у нашому столичному шоу-румі по вулиці Дмитрівській, 39. Він працює кожен будній день, а на вихідних відвідування можливе за попередньою домовленістю. При виникненні додаткових питань менеджер компанії SKLO готовий проконсультувати вас в онлайн-режимі через популярні месенджери, соціальні мережі або в телефонному режимі. Використовуємо виключно сертифіковану продукцію, яка пройшла усі необхідні перевірки.