Ставки на кіберспорт тільки на 1win

Сучасні технології розвиваються стрімкими темпами, а разом і з ними й кіберспортивні дисципліни. У зв'язку з цим букмекерська контора 1win намагається регулярно додавати на офіційний ресурс турніри з різноманітних віртуальних дисциплін. У результаті клієнтська аудиторія 1 win бк щомісяця розширюється. Міжнародна компанія, яка стежить за світовими тенденціями щодо ставок на кіберспорт, оновлює свою лінію, додаючи на неї турніри різного формату та рівня значущості. А капери отримують унікальну можливість заробляти реальні гроші на своєму захопленні, обираючи події з великого асортименту на порталі https://datacolor.com.ua/.

Ставки на кіберспортивні дисципліни на 1-win

1він бк намагається не відставати від своїх конкурентів, тому регулярно оновлює список турнірів з кіберспорту. Даний напрямок вважається одним із найрозвиненіших на ресурсі 1він офіційний сайт. Тому шанувальники комп'ютерних ігор можуть сміливо заходити на майданчик і вибирати змагання з комп'ютерних ігор, що приносить непоганий додатковий дохід.

Сьогодні, щоб зробити ставку на 1-він сайті, беттер повинен спочатку визначитися з її форматом. Йому надається можливість ставити гроші в режимі прематчу та Live. Причому при виборі другого варіанта шанси на виграш більшої суми коштів автоматично збільшуються.

Основними кіберспортивними дисциплінами, що представлені на порталі, вважаються:

  • CS:GO – популярна онлайн гра шутер, яка відома у всьому світі;
  • Dota 2 представлена у форматі стратегії від розробника Blizzard. Гра вважається основною серед кіберспортивних дисциплін;
  • StarCraft – розробка має оформлення на космічну тематику, яка припаде до душі всім любителям фантастичного контенту;
  • League of Legends – розрахована на багато користувачів гра стратегічного плану, стиль оформлення – MOBA, учасники ігрового процесу мають боротися між собою у складі двох команд;
  • King of Glory – віртуальна гра має схожість із попередньою розробкою;
  • Rainbow six – орієнтована на гравців, які полюбляють шутери з тактичними моментами.

У лінію 1vin бк активно додаються новинки гемблінг індустрії, які одразу підкорюють своїми розширеними можливостями та збільшеними розмірами виграшів.

Особливості ставок на 1-vin

На основному ресурсі компанії, як і на робочому 1vin дзеркалі, відсутній спеціальний розділ зі ставками на кіберспорт. Перелік усіх турнірів з різних дисциплін знаходиться в лівій частині екрану відразу під іншими видами спорту. Також тут можна знайти і розділ з подіями, які доступні в режимі лайв. Найчастіше їх вибирають беттери, які укладають парі на мобільних пристроях. Після початку кожної гри система автоматично додає цей турнір до розділу Live.

Перед тим, як розпочати гру на гроші, спочатку необхідно буде виконати вхід 1win в особистий кабінет. Якщо ігрового профілю немає на порталі, його доведеться зареєструвати.

Пройти цю процедуру можна одним із 3 способів, які запропоновані на ресурсі:

  • в 1 клік;
  • за допомогою електронної пошти;
  • через облікові записи соціальних мереж.

На наступному етапі доведеться внести певну суму коштів на ігровий рахунок. Для цього потрібно активувати клавішу поповнення, вказати платіжні реквізити, суму депозиту та завершити процес натисканням на відповідну кнопку. Як тільки ці дії будуть виконані, клієнту букмекера 1-win залишиться вибрати подію з лінії заходів та визначитися з її результатом. Головне, що під час укладання парі клієнту не знадобиться враховувати фізичні дані гравців, які беруть участь у турнірах. Для вибору результату зустрічі знадобиться зробити попередній аналіз турніру та команди, така тактика — основний робочий інструмент в досягненні мети.