Де можна швидко взяти гроші

Швидкі та доступні позики і фінансові рішення важливі для кожного. Незалежно від того, що саме потрібно — зробити ремонт, здійснити медичні витрати або оплатити термінові рахунки, допомога мікрофінансових організацій та автоматичний кредит на карту завжди стане у нагоді. МФО України пропонують невеликі суми грошей на короткий термін, зазвичай до 30 днів, з мінімальною кількістю документів.

Переваги кредитування в МФО

Клієнти звертаються до МФО по гроші, тому що:

  • оформлення кредиту зазвичай займає всього кілька годин (а при повторній заявці — до 15 хвилин);
  • заявка подається онлайн (не потрібно відвідувати офіс кредитора особисто);
  • більшість МФО не потребує поручителів або забезпечення — отже клієнту не потрібно бути власником будь-якої власності, щоб отримати кредит;
  • кредитування можливе навіть за умови поганої кредитної історії;
  • акції та програми лояльності для постійних клієнтів. 

Як подати заявку на швидкі гроші

Щоб скористатися послугами мікрофінансової компанії, потрібно заповнити онлайн-заявку на сайті. Після вводу даних МФО проведе швидку перевірку клієнта та запропонує підписання кредитної умови (процес відбувається онлайн). Якщо позичальника влаштовують умови, він підписує договір, а гроші надходять на вказаний банківський рахунок. Окрім того, є можливість отримати готівкові кошти безпосередньо в офісі МФО.

Укладення кредитного договору у запропонованій формі відповідає внутрішній волі позивача, цей правочин, відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», вважається таким, що за правовими наслідками прирівнюється до договору, укладеного у письмовій формі.

«Якщо ви оформили кредитний договір онлайн, використавши одноразовий пароль, то такий договір є рівноцінний звичайному паперовому» (Національний Банк України).

Під час воєнного стану потреба у грошах не менш актуальна, ніж у мирний час. Якщо банк відмовляє у кредиті, можна звернутися до МФО й отримати гроші на картку вже за кілька днів. Деякі кредитні компанії надають позики на тривалий час (до 1 року). Щоб відшукати потрібну організацію з максимально вигідними умовами, потрібно скористатися каталогом МФО. В каталозі представлені організації за поділом на типи кредитування та категорії клієнтів. Отримати позику може будь-який громадянин України віком від 18 років і старше. Для подачі заявки вистачить мінімуму документів — ІНН та паспорт. 

Читайте більше про те, чи можна взяти онлайн-кредит в Україні під час війни та використовуйте переваги швидкого кредитування онлайн.