"Поїдайте слабких" — нова гра не для людей зі слабкими нервами від Yggdrasil Gaming

Історія, яка розгортається в Devour The Weak, стосується древніх демонів, що вирвалися на поверхню Землі та тероризують навколишні поселення. Протягом основної гри, учасники спостерігатимуть небезпечне підземелля, де довкола кипить лава та ходять голодні пекельні чудовиська. За розкладкою, машина має 5х3 барабани і 243 виграшні лінії.

Також тут переважає висока волатильність та варіативний відсоток повернення гравцю, від 86% до 96%. Незважаючи на це, частота вдалих спинів становить 25%. Оцінити гру на практиці допоможуть демо слоти, розташовані на вигідному українському майданчику.

Що взяти участь у битві зі стародавніми монстрами, достатньо заплатити 0.10 - 100 монет/спин. При цьому боротьба відбуватиметься не лише за виживання людства. Адже, на кону стоїть величезний куш у х10 000 до ставки.

Яка ціна боротьби з пекельними демонами

У "Поїдайте слабких" діє механіка руйнування символів - при випадінні виграшної комбінації, іконки видаляються, а нові - падають зверху замість попередніх. Також, Yggdrasil представила місцевих персонажів дуже реалістичними. Тому важливо дізнатися, яку ціну має боротьба з ними:

  • Значення, від Валета до Туза зможуть забезпечити множення ставки від х0.1 до х1 за 3 - 5 іконок поспіль;
  • Блакитний місячний демон приносить дохід х0.5, х0.8 та х1.5 до ставки;
  • Зелений демон боліт здатний надати до х1.8 за 5 символів;
  • Жовтий вогняний демон платить від х0.7 до х2.2 за 3-5 картинок;
  • Червоний ватажок пекла подарує х0.8, х1.5 чи х2.5;
  • Не оплачуваними є зображення Вайлда із золотою маскою демона та Спеціальний знак множника.

Дикий символ Маски використовується як заміна звичайних іконок, і здатний збирати більше послідовностей, що платять. А завдяки HTML5, Devour The Weak відмінно запускається як на комп'ютерах, так і смартфонах. Слотом буде дуже зручно керувати, тому великих складнощів на шляху до головного призу не буде.

Однозначна перемога над монстрами за допомогою бонусів

Відомо, щоб перемогти ворога на їхній території, необхідно навчитися думати та діяти як він. У контексті цього слота, цю місію чудово виконують бонусні функції. Загалом, Yggdrasil їх пропонує чотири, тому ознайомимося докладніше.

Низка динаміка грає на руку героям-визволителям, оскільки ігровий процес істотно прискорюється. Мало того, за кожен спеціальний символ, гравець отримує +1 очко для збільшення множника. І ще, до закінчення падіння, значення може досягти максимуму х666.

Ще однією відмінністю Devour The Weak є наявність шестигранних коконів для іконок. Якщо вони перетворюються на один “Шістнадцятирічний” символ, можуть запуститися фріспіни. У разі виграшної комбінації, шестигранник перетворюється на Вайлд і осідає на лічильнику бонусних обертань.

Зібравши 6 "Шістнадцятирічних" іконок, борці з демонами отримають 10 фріспінів. При цьому кожне додаткове очко в ході спинів принесе +1 обертання. Також тут збільшується значення мінімального множника до х6.

Останнє, ніж тішить автомат, це опція купівлі бонусу. Заплативши х100 до ставки, гравець отримає до 13 фріспінів зі значенням х6. Але, маючи на балансі х666, він запустить до 17 обертів із множником х33.