Життя — справжня пригода

У світі є люди, яким пощастило виграти велику суму грошей завдяки азартній розвазі. Але деякі з них за своєю дурістю втратили колосальний виграш, який знаходився вже в них у руках.

Як розпоряджаються великим виграшем щасливчики

Яскравим прикладом того, як не потрібно поводитися з виграними засобами, виявилася дівчина Джейн Парк. Вона стала наймолодшою ​​переможницею лотереї «EuroMillions». 17-річній любительці азарту та ігрових клубів на кшталт ВІП казино вдалося виграти 1 млн фунтів стерлінгів. Отримавши на руки велику суму, вона впала в стан ейфорії та почала:

  • Відвідувати дорогі курорти;
  • купувати елітну нерухомість;
  • набувати брендового одягу;
  • робити пластичні операції.

На дівчину безперервно лилися потоки негативних коментарів, коли та виставляла у соціальних мережах нові фото. Згодом її почали шантажувати та загрожувати. Боячись за власне життя, вона переїхала до іншого міста. Одного разу в одному з інтерв'ю дівчина зізналася, що хотіла подати до суду на організатора лотереї через те, що азартна гра зруйнувала її життя.

Також швидко витратив кошти і Міккі Керролл. У 19-річному віці він виграв 10 млн фунтів. З простого сміттяра хлопець раптом перетворився на мільйонера і почав спускати вручені йому кошти на алкоголь та заборонені речовини. З ніг до голови завісився золотими прикрасами. За кілька років він спустив усі гроші і повернувся до старого життя, ставши сміттярем. У розмові з журналістами молодик зізнався, що ні про що не шкодує.

Ендрю Віттакер – 55-річний мільйонер виграв в азартній грі ще кілька мільйонів. У 2002 році багатій купив лотерейний білет і зірвав куш в 314 млн. Спочатку він розумно розпоряджався грошима, але потім приохотитися до спиртних напоїв і невдачі посипалися з величезною силою. Злодії викрали його автомобіль вартістю 500 тис. дол., а потім шахраї спустошили рахунок.

Гроші, витрачені з розумом

Карл Кромптон в ігровому автоматі зірвав джекпот розміром 11 млн фунтів. Він одразу почав вести розкішне життя, влаштовуючи вечірки в купленому будинку з величезним басейном. Батькам та братові він подарував по мільйону фунтів. Якоїсь миті хлопець зупинився. Він одружився з однокласницею, розумно інвестував гроші і сьогодні живе безтурботним життям із люблячою дружиною та двома дітьми.

Девід Ешкрофт виявився переможцем національної лотереї. Йому вдалося забрати 12 мільйонів. Він, як решта щасливчиків, не впав у грошову ейфорію. Продовжує реставрувати меблі та жити в особняку своїх батьків. Лише трохи грошей він витратив на купівлю вантажівки для роботи, трейлера для батьків та будівництво веранди.

Бред Дюк, який є власником мережі фітнес-центрів, завжди брав активну участь у лотереях. Одного разу йому пощастило, і він виграв 220 млн дол. Після сплати податків сума, отримана на руки, становила 86 млн доларів.Бред під час інтерв'ю заявив журналістам, що планує суму збільшити до 1 млрд. У спробах реалізувати поставлену мету він найняв групу експертів із фінансів, маркетингу та юридичних питань. Вони допомогли йому збільшити суму на рахунку. Сьогодні Чоловік активно займається благодійністю та керує власними фітнес-залами.