Нова онлайн гра від мережі ресторанів Buffalo Wild Wings

Відома мережа американських ресторанів Buffalo Wild Wings, яка славиться своїми курячими крильцями, зробила сюрприз для аматорів ставок на спорт. Компанія представила свою власну слот-гру, розроблену компанією Inspired Entertainment, з якою вони вже понад два роки є партнерами. Гра має незвичайний ігровий процес із грошовими ставками на різні спортивні події через додаток BetMGM.

Тепер у всій значній мережі ресторанів, а це понад 300 точок, доступні ставки на різні спортивні події через програму. Також передбачено цікаві акції з підтримкою геолокації. Оскільки автомати онлайн та ставки з кожним роком викликають все більший інтерес і кількість залучених користувачів тільки зростає, гра обіцяє стати успішною далеко за межами самих закладів Buffalo Wild Wings.

Особливості нової програми для ставок

Звичайно, програма зі ставками доступна всім користувачам в абсолютно різних локаціях світу. Однак найбільш вигідні пропозиції все ж таки приготовані для відвідувачів ресторанів. Спортивні бари мережі розташовані у різних штатах:

  • Колорадо;
  • Нью-Джерсі;
  • Індіані;
  • Айові;
  • Теннессі;
  • Західної Вірджинії.

Заклади пропонують гостям можливість розміщувати ставки через програму, використовуючи технологію геолокації. Також на телеекранах у всіх спортивних барах транслюється власний канал мережі, створений для надання контенту для гравців, включаючи аналітику, прогнози та поради щодо ставок.

Нова слот-гра поєднує брендінг і візуальну привабливість популярного ресторану з орієнтованою на відвідувачів ігровою механікою від Inspired Entertainment. Гості ресторанів можуть насолоджуватися унікальними акціями та ставками. Адже Buffalo Wild Wings давно перестав бути просто рестораном зі смачними крильцями, а відомий серед любителів спорту як спорт-бар, де можна дивитися матчі та спілкуватися з іншими вболівальниками. Клієнти можуть також спробувати нові та ексклюзивні ставки Blazin' Bets та безкоштовну гру Picks and Props від Buffalo Wild Wings, яка тепер оновлена з новими елементами. Вибір доступний щодня, а великі призи присуджуються щомісяця з переможцями, включеними до Залу слави BWW.

Вигідне партнерство Buffalo Wild Wings та BetMGM

З моменту укладання багаторічного партнерства між Buffalo Wild Wings та BetMGM близько трьох років тому, понад 500 000 користувачів взяли участь у безкоштовних іграх BWW та BetMGM. Ця співпраця допомагає компаніям зміцнювати свої позиції, стаючи важливим гравцем в індустрії ставок та спортивних розваг. Зростання та розвиток обох компаній продовжуються завдяки інноваційним ідеям та спільним зусиллям із задоволення потреб клієнтів.

У майбутньому партнери планують розширити свою спільну діяльність, включаючи розробку нових ігрових продуктів та впровадження технологій, щоб зробити ставки на спорт ще цікавішими та доступними для своїх клієнтів. Це партнерство відкриває нові можливості для індустрії розваг та ставок, поєднуючи зручність мобільних ставок із неперевершеною атмосферою спортивних барів. Взаємодія з клієнтами на новому рівні приваблює нову аудиторію та забезпечує довгострокове зростання та успіх для обох компаній, тоді як конкуренція в індустрії ставок та ігор безперервно зростає.